Стало відомо, хто в Україні став для путіна ціллю номер один

0
Стало відомо, хто в Україні став для путіна ціллю номер один
Російський диктатор Володимир Путін прагне ввести в оману широку громадськість та "повісити" відповідальність за теракт ісламістів у концертному залі "Crocus City Hall" на голову Служби безпеки України Василя Малюка.

Про це кореспонденту УНІАН повідомило поінформоване джерело з посиланням на дані спецслужб.

Зокрема, дані спеслужб свідчать, що голова СБУ Малюк став для Путіна ціллю №1.

"Росіяни хочуть "повісити" теракт у "Crocus City Hall" на голову СБУ Василя Малюка і оголосити його "головним терористом". Також він визначений в Кремлі ціллю №1", - наголошує джерело.

Зокрема, Путін не може пробачити СБУ два удари по Кримському мосту, особливо перший, який був "приурочений" до дня народження російського диктатора, а також атаки морських дронів "Sea Baby" на кораблі РФ у Чорному морі. Ще однією больовою точкою, по якій вдало б’є СБУ, стали нафтопереробні заводи країни-бензоколонки. Також Служба безпеки успішно протидіє російській агентурі в Україні.

"Тож не виключено, що у закатованих таджиків, затриманих після теракту, "випадково" знайдуть ще й "візитки Малюка"", - відзначило джерело.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні