У Луцьку патрульні зупинили авто з «дивними» номерами: водій зачинився в салоні. ОНОВЛЕНО

10
19
У Луцьку патрульні зупинили авто з «дивними» номерами: водій зачинився в салоні. ОНОВЛЕНО
У Луцьку патрульні зупинили "Фольксваген" з номерними знаками невідомого походження. Водій зачинився в салоні авто.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Інцидент стався по обіді у понеділок, 30 грудня, на вулиці Клима Савура.

ОНОВЛЕНО о 17:00.

Як повідомила інтернет-виданню "Волинь24", речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук, водій "Фольксвагена" рухався на транзитних номерах ОАЕ, на що не мав права на території України.

Його зупинили патрульні. Водій зателефонував на 102 і поскаржився, що його зупинили неправомірно. На місце інциденту приїхала група моніторингу, прийомами тактовного і ввічливого спілкування ситуацію залагодила.

Патрульні поліцейські потратили на цього порушника більш ніж півтори години.

На водія винесли постанову, і він поїхав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви мене ізвініте, коп не знає що робити погано здавав екзамени з ціх питань. Палкою гумовою по боковому склу задньої дверцяти, заходять в салон авто два велетня поліцейських тут же в автомобілі бандюганам одягають на руки кайданки та спокійно виводять у свою патрульну автомашину і везуть у відділок. А автомобіль правопорушників відвозять на штрафстоянку, опечатають та складають протокол на затримання. Все інцидент вичерпано, бо так вони до ранку з ними гратися будуть та потім відпустять.
Відповісти
Шановний пане пенсіонер, якби ви хоча б на 10% знали, яке в нас недолуге законодавство і як у рядових копів "зв'язані руки" у боротьбі з подібними порушеннями, ви б не писали таких дурниць. За описані вами дії патрульні будуть писати пояснення у відділ моніторингу, а про внутрішню безпеку ви уявлення маєте? Та їх місяцями після такого "тягатимуть" через якогось зас**ного полішука, бо вони, бачте но, порушили його права. Відповідно, ніхто не хоче собі ускладнювати життя. А ви, якщо не володієте ситуацією, не пишіть дурниць.
Відповісти
Бачив машину з написом MILAN на номері
Відповісти
Повністю погоджуюсь !!!!!!!!
Відповісти
Боже яка безпорадна поліція. Благає біля авто та просить правопорушників відкрити двері і надати документи. Злочинці чи як там їх, у дупі мали таких поліціянтів.
Відповісти
Та нє. Правильно було щоб коп доповів по рації "терміново швидку туди о туди, людина в салоні непритомгіє, буду вживати заходів для порятунку" і вибиває скло.всьо.
Відповісти
Немає в ОАЕ таких номерів транзит. Подуріли чи що?! Ще й така машина??? Брехня! Номера сині так, але зовсім не такі. Позор нашим поліцейським!!!
Відповісти
Є відповідна стаття, номерний знак не відповідає реєстраційним документам і все, або відповідає і все, інцидент вичерпано. А то роздуваєте як то атомна бомба їхала. Сам їздив знаю;)
Відповісти
Забагато волі бидловодіям дали в Україні. А в Германіїї або Польщі слабо попонтуватись? Чось там до поліції такі всі чесні та добрі?
В Америці вже б поліцаї цьому дибілу або машину розхерачили, або й взагалі пристрелили.
В розвинених країнах за одне неввічливе слово до копів посадити можуть.
Відповісти
А германія це де?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні