У Волинській області на блокпосту затримали чоловіка: що сталося

0
У Волинській області на блокпосту затримали чоловіка: що сталося
У Луцьку на блокпості патрульні зупинили автомобіль, водій якого перевозив у пластиковому контейнері речовину, схожу на наркотичну.

Про це повідомила у телеграмі пресслужба патрульної поліції Волинської області.

У суботу. 24 лютого, поліцейські, які несуть службу на блокпості у Луцьку, зупинили автомобіль Toyota Prius. Причиною стало те, що державний номерний знак авто був закріплений не в установленому місці.

«Під час спілкування з водієм той почав помітно нервувати. Було прийнято рішення провести поверхневу перевірку, і у транспортному засобі інспектори виявили пластиковий контейнер з порошкоподібною речовиною рожевого кольору.

Оскільки такі дії громадянина мають ознаки кримінального правопорушення, патрульні викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події», – йдеться у повідомленні.

Наразі відомо, що за цим фактом відомості внесені ЄРДР за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Також на чоловіка патрульні склали адмінматеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні