--> У місті на Волині підвищили тарифи на воду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині підвищили тарифи на воду

1
0
У місті на Волині підвищили тарифи на воду
У Ковелі збільшили тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

У четвер, 12 грудня, виконавчий комітет Ковельської міської ради на своєму засіданні одноголосно прийняв рішення встановити нові тарифи на воду: на централізоване водопостачання – 8,54 грн./м³, без ПДВ (до цього було – 6,95 грн./м³); на централізоване водовідведення – 13,10 грн./м³ (10,76 грн./м³), без ПДВ. Їх міська влада встановлює з 1 січня 2020 року з можливістю коригування, тобто збільшення, пише «Район.Ковель».

У проекті рішення, який оприлюднили на офіційному сайті міста, вказується, що його погодили заступник міського голови Андрій Товстига, начальник «Ковельводоканалу» Юрій Рибачок, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук та керуючий справами виконкому Володимир Бойко. Так, виходить, що від юридичного відділу, в якому працюють четверо юристів, проєкт ніхто не погоджував.


Нагадаємо, що до цього вартість води збільшували рішенням виконкому № 98 від 14 березня 2019 року. Щоб не дратувати населення, влада назвала збільшення тарифів – «коригуванням».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Парадокс,долар падає а ціни зростають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні