У Луцьку підвищать тарифи на тепло та гарячу воду

0
У Луцьку підвищать тарифи на тепло та гарячу воду
Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» з 1 березня встановить нові тарифи для категорій «бюджетні установи», «релігійні організації» та «інші споживачі», але не для «населення».

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Луцькради у середу, 14 лютого, пише Конкурент.

«Встановити для ДКП «Луцьктепло» кориговані тарифи на теплову енергію (виробництво, транспортування, постачання). Встановити для ДКП «Луцьктепло» кориговані тарифи на послуги з постачання гарячої води», – йдеться у рішенні.

Таким чином тариф на тепло росте для трьох категорій: «бюджетні установи», «релігійні організації» та «інші споживачі». З 1 березня по 30 вересня 2024 року ріст в середньому складе:

- на теплову енергію та послугу з постачання теплової енергії – 2,03-4,51%;
- на послугу з постачання гарячої води – 2,5-4,6%.

Ріст зумовлений, як зазначають в ДКП «Луцьктепло», зміною цін на постачання електроенергії, послугу з розподілу електроенергії та збільшенням прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Разом з тим на підприємстві наголошують, що вищезгадані кореговані тарифи на теплову енергію та послуги застосовуватимуть для категорій «бюджетні установи», «релігійні організації» та «інші споживачі», оскільки під час дії воєнного стану діє мораторій на підняття тарифів для споживачів категорії «населення». Громадянам можна буде підвищити тарифи лише через 6 місяців після скасування воєнного стану.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні