У Володимирі презентували виставку військової техніки. ФОТО

0
-1
У Володимирі презентували виставку військової техніки. ФОТО
У Володимирі-Волинському презентували рятувальну та військову техніку.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Під час урочистої концертної програми усіх присутніх привітала заступник міського голови Лариса Кулікова. За мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання службових обов’язків і забезпечення державної безпеки, цілісності України, активну громадянську позицію були нагороджені військовослужбовці, працівники поліції та прикордонної служби, державної пожежно-рятувальної частини, члени ГО “Спілка ветеранів, учасників та інвалідів АТО”.

Під час виступу заступник міського голови наголосила, що це свято тих, хто знаходиться на бойовому посту, кого об’єднує почуття священного обов’язку перед Україною та її народом. Але поруч із цим – це свято кожного, хто своєю працею робить державу сильнішою.

Присутні мали можливість побачити військові предмети та одяг з фондів музею, виставку архівних документів та дитячих малюнків, взяти участь у майстер-класах. Виставка військової та рятувальної техніки і зброї особливе зацікавлення викликала у дітей, які охоче фотографувалися біля неї.

У ході святкової програми в парку розгорнулася локація із гарячими смаколиками. Чай і смачний козацький куліш пропонували усім охочим. У теплій дружній атмосфері гості свята мали змогу підкріпитися перед спортивними змаганнями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні