Стало відомо, куди цілилися росіяни під ракетного удару по Луцьку та Львову

2
Стало відомо, куди цілилися росіяни під ракетного удару по Луцьку та Львову
Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Росія зосередилась на обстрілах західних областей України, оскільки сподівається там знищити іноземне озброєння.

Про це пише ТСН.

Жданов наголосив, що окупанти розуміють, що обстрілами Києва нічого не доб'ються через систему ППО, а тому зосередили увагу на західних областях України. Він вважає, що окупанти там могли цілити по іноземному озброєнню.

"А в Івано-Франківській області, як уже раніше зазначалося, розташований військовий аеродром, де наші пілоти чекають відправлення на навчання до США. Але в той аеродром дуже складно влучити і він добре захищений, а ще так розташований, що не кожна ракета його знайде. Потрібно розуміти, що у ворога теж працює розвідка. І, на жаль, у нашому суспільстві є певний відсоток осіб, які здають координати місць зберігання. Тому вони (росіяни – ред.) і завдають вогонь по цих містах. Вони не можуть перекрити цей канал, але максимально намагаються його знищити. Тому цього разу ціллю став захід країни", – розповідає Олег Жданов.

Експерт зауважує, що точність російських ракет сумнівна, а тому вони і впали у Львові на дитячий майданчик, пошкодивши будинки довкола.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знайшли військового експерта жданова))))
Відповісти
Привіт донори
Ви купуєте чи продаєте нирку?
Шукаю можливість продати свою нирку за гроші
Ви не знаєте, що робити через фінансову кризу
зробіть, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам найкраще 600 000 доларів на вашу нирку. Мене звуть ДОКТОР ДАНІЕЛ. Я нефролог у APOLLO HOSPITAL SERVICES INDIA. Наша лікарня Ми також спеціалізуємося на операціях на нирках, закупівлі та трансплантації нирок донорам, пов’язаним із заробітком. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені в продажу чи купівлі нирки, будь ласка, не зв’яжіться з нами за
Електронна адреса: apollohospitals1000@gmail.com
Whatsapp: +393509281473

З повагою DR APOLLO
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні