У поліції Львівщини спростували інформацію про вбивство українського солдата

0
1
У поліції Львівщини спростували інформацію про вбивство українського солдата
У ЗМІ шириться інформація про те, що під час військових навчань, які проходять на Львівщині, стався трагічний інцедент, внаслідок якого загинув український військовослужбовець.

Трагедія, нібито, сталася 25 вересня близько 04:40 у селі Старичі біля кафе. Там знайшли тіло 37-річного чоловіка з ознаками вогнепального поранення. Про знахідку було повідомлено співробітників Яворівського відділення поліції, - передає «Znaj.ua».

Як зазначають журналісти сайту, у прес-службі відділу комунікації поліції Львівської області їм повідомили, що загиблий був бійцем 184 навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного збройних сил України. Чоловіка було поранено в потиличну зону, від чого він і помер на місці.

Натомість, у Відділі комунікації поліції Львівської області спростували інформацію, оприлюднену у ЗМІ, щодо того, що у ході навчань іноземний військовослужбовець застрелив українського солдата.

Про це йдеться на офіційному сайті Національної поліції у Львівській області.

"Сьогодні, 25 вересня, у ЗМІ з’явилася публікація із вставленими скріншотами з нібито офіційного сайту Головного управління Національної поліції у Львівській області про те, що у Львівській області на навчаннях іноземний військовослужбовець нібито застрелив українського солдата. Наголошуємо, що інформація про цю подію не відповідає дійсності, а відділ комунікації поліції Львівської області цей матеріал не готував та не оприлюднював", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні