Зеленський прокоментував мовне питання в Україні

3
-4
Зеленський прокоментував мовне питання в Україні
Президент України Володимир Зеленський зауважив, що мовне питання є дуже складним.

Про це він розповів в інтерв’ю телеканалу 1+1, повідомляє УНН.

"Яке б не було рішення, воно буде бити по президенту та парламенту дуже сильно. Я впевнений, що повинен бути законопроект про захист прав меншин. І там повинно бути все прописано, їх мова, їхня віра і достатньо – армія у нас одна, українська. Мені здається, що повинен бути такий законопроект, який захищає їхні права", – сказав Зеленський.

За його словами, немає різниці яка мова для громадян України є рідною, якщо у нього або в неї є бажання вивчити українську мову.

"Та діти вже у цієї людини всі говорять українською, чи онуки. А якщо людина працювала 40-50 років на цю країну. Якщо так було і вона працювала на Україну, коли та була ще в складі СРСР. Вона що не така людина, щось змінилось? Тому треба захищати права меншин, я впевнений. Знайти оцю модель, про яку я сказав", – розповів Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Працювала 40-50 років і не вивчила українську.Тому,що не хотіла.З принципу.Такі люди не повинні і голосувати,як в Латвії.
Відповісти
Одномовний росіянин це саме тупе створіння на планеті
Відповісти
Якщо людина сорок років працювала на державу,чому ота людина не володіє державною мовою??Вона що,розумово відстала?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні