Відомий український актор зробив несподівану заяву про Зеленського

0
Відомий український актор зробив несподівану заяву про Зеленського
Відомий український актор Олександр Ярема, який зіграв у "Уроках толерантності", "Слузі народу", "Сватах" та інших стрічках, розповів про Володимира Зеленського, з яким зустрічався на одному знімальному майданчику.

Про це пише УНІАН.

Він каже, що під час зйомок "Слуги народу" навіть уявити не міг, що колись комік Володимир Зеленський стане президентом України.

"Там в мене теж була зовсім невеличка роль, один знімальний день. Взагалі не думав тоді про таке, а тим більше не міг уявити Зеленського президентом", - сказав Ярема.

Також він розповів, що колись вони знімалися в одній рекламі. На той час Зеленский здався Яремі дуже позитивною і приємною людиною.

"Ми колись знімалися в одній рекламі, яка, до речі, так і не вийшла. Він дуже класний, позитивний, з ним приємно працювати. З хлопцями з "Кварталу" я знімався частіше, всі прекрасні і приємні люди", - додав актор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні