Зеленський розповів, до яких ще країн може вторгнутися путін

0
Зеленський розповів, до яких ще країн може вторгнутися путін
Очільник країни-агресорки Путін навряд чи використає ядерну зброю по іншим державам світу. Але те, що він може вторгнутись до цих країн, в це можна повірити.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтервʼю французьким медіа BFM TV та Le Monde, відповідаючи на запитання, чи може Путін застосувати ядерну зброю, пише ТСН.

"Я думаю, людина, яка так любить життя і погрожує ядерною зброєю – це просто риторика його, що стосується інших держав. Тому що інші держави, наприклад Франція, також ядерні. Тому це дуже несерйозно – погрожувати ядерною зброєю країні, яка є ядерною державою, або країнам у НАТО, які захищені ядерними державами. Тому у використання ядерної зброї по іншим державам світу я не дуже вірю. А те, що він може вторгнутись – так. Те, що може зробити сухопутну операцію – я впевнений, так", – сказав український президент

Зеленський наголосив, що Путін розуміє, що у відповідь на його вторгення на територію будь-якої натівської держави – на це не буде послідовного ядерного удару. "Тому що будь-який ядерний удар з боку будь-якої держави по іншій державі, яка має ядерний потенціал, ядерну зброю – це безумовно ядерна війна. Я в це не вірю", – пояснив він.

Сухопутна операція Путіна, на думку Володимира Зеленського, може стосуватися балтійських держав, якщо це НАТО. Може бути Молдова.

"Я впевнений, що він (Путін – ред.) буде дестабілізувати Казахстан для того, щоб мати діалог з Китаєм. Його плани зрозумілі – багато дестабілізаційних точок у світі. Чим більше, тим більше його перемовна позиція. Ось що робить Путін, тактика його зрозуміла. Йому не потрібно знищити ту чи іншу державу світу, для перемовин достатньо її дестабілізувати і зайняти якусь частину цієї держави", – підсумував президент України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні