У волинському селі напередодні свята трапилась пожежа

0
-8
У волинському селі напередодні свята трапилась пожежа
У селі Оленине у Камінь-Каширському районі, напередодні свята, в суботу, 27 квітня, трапилась пожежа: горіли дві господарські будівлі.

Про це повідомили на сторінці Камінь-Каширського РВ УДСНС України у Волинській області.

27 квітня о 17:35 в селі Оленине Камінь-Каширського району зайнялися вогнем дві господарські будівлі (дерев'яна та із шлакоблоків).

Локалізували вогонь о 18:10 та повністю ліквідували пожежу о 18:40 працівники восьмої державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та місцевої пожежної охорони сіл Боровне та Гута-Боровенська.

Ймовірна попередня причина пожежі - коротке замикання електромережі.

До слова, пожежний рятувальник 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Маневичі Віктор Сидорук, який проживає в селі Оленине, не залишився осторонь, та ще до прибуття рятувальників з районного центру, долучився до першочергових дій щодо гасіння пожежі разом з місцевими пожежними командами, вибравши правильний необхідний вирішальний напрям оперативних дій, в результаті чого попередили розповсюдження вогню на інші сусідні будівлі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні