Селфі з паровозом та квиток до Ворохти: у Ковелі провели квест на залізниці

0
-9
Селфі з паровозом та квиток до Ворохти: у Ковелі провели квест на залізниці
У Ковелі відбувся профорієнтаційний квест «Подорож до міста залізничників» для школярів.

Захід був організований за ініціативи Ковельського міськрайонного центру зайнятості, підтримки управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради та залізничних підрозділів міста

Перед стартом діти отримали від фахівця центру зайнятості маршрутні листи з чітко визначеними завданнями й умовами проведення гри. На кожній станції учнів чекали цікаві конкурси та вікторини.

На станції «Селфі» школярам необхідно були зробити три фото на фоні пам'ятника «Паровоз» СУ 253-25. А вже на станції «Історична» учасники малювали емблему, яка характеризує залізницю. Відгадати зашифровані спеціальності, що користуються попитом на колійці, дітям довелося на станції «Професії на залізниці». На локації «Мій квиток» школярі купували та анулювали квитки. На станції «Довідка» учасники намагалися доїхати 1 травня 2019 року з міста Ковель в місто Ворохта і повернутися до Ковеля 5 травня 2019 року.

Школярі з великим захопленням подорожували маленьким залізничним містечком, у якому поринули у світ залізничних професій та взяли участь у цікавій та захоплюючій грі.

Упродовж кількох годин школярі не лише згуртувалися, виконуючи різні завдання, а й зуміли сконцентрувати свої сили й визначити лідера. Тож у підсумковому заліку грамоти переможців отримала команда школи № 12.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні