Волинянина можуть посадити на шість років за неправдиве повідомлення в поліцію

0
3
Волинянина можуть посадити на шість років за неправдиве повідомлення в поліцію
Волинянину за неправдиве повідомлення про замінування загрожує до шести років позбавлення волі. 22-річний ковельчанин у січні повідомив про замінування приміщення, проте вибухонебезпечних предметів на місці не виявили.

Про це повідомила прес-служба поліції Волині.

Слідчі Ковельського відділу поліції повідомили 22-річному місцевому жителю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

Мова йде про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Зловмисникові загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

12 березня на лінію «102» надійшло повідомлення про замінування на вулиці Володимирській у Ковелі територіального реєстраційного сервісного центру.

Правоохоронці евакуювали з приміщення 20 осіб. Спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області оглянули будівлю та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

У рамках проведення досудового розслідування оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв не судимий 22-річний ковельчанин.

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні інкримінованого злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні