Маленькому волинянину збирають кошти на реабілітацію в Китаї

0
1
Маленькому волинянину збирають кошти на реабілітацію в Китаї
П'ятирічному шачанину Михайлику Романчуку, мама якого померла при пологах, збирають кошти на реабілітацію в Китаї.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала львівська журналістка Мар'яна Гусяк.

«Приблизно півроку тому познайомилась з історією Михайлика (діагноз ДЦП, мати померла після родів) та його батька Вася Романчук, під час зйомок Добрий ZIK, тоді вони були героями програми і лише мріяли про поїздку у Китай на реабілітацію. Їхня мрія стане реальністю: 15 лютого 2019 року запланована поїздка, вдалось зібрати потрібну суму, однак безкоштовні квитки авіалінії скасували, тому частину коштів з лікування витратили саме на їх купівлю. Таким чином, ще потрібно зібрати 60 тис. грн! Залишаю реквізити картки, куди потрібно скидати кошти: 5168 7427 2588 5325 (Василь Романчук, батько хлопчика)
Ну а результативність уже пройдених реабілітацій та мудрість цього 5-річного малюка - беззаперечна. Вчора для мене колядував, знає столиці багатьох країн та ще багато іншого...» – йдеться у дописі журналістки.

Лікарі кажуть рідним, що Михайлик може почати ходити, проте потрібне тривале лікування в спеціалізованих лікувальних закладах та реабілітаційних центрах. А на це необхідні великі суми коштів, яких у сім'ї немає. Шачани вже двічі збирали кошти на лікування Михайлика у клініках Львова.

Детальніше про те, як тепер живеться батькові з сином, дивіться у сюжеті каналу ЗІК.





ЧИТАТИ ТАКОЖ: Повідомили, коли ремонтуватимуть дорогу курортної зони Волині
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні