Впав, стукнувся, і робітник його забив, – директор луцької школи про щура на стіні

3
2
Впав, стукнувся, і робітник його забив, – директор луцької школи про щура на стіні
Директор Луцького НВК №26, що на Кравчука у Луцьку, Іван Леуш прокоментував відео, на якому щур лізе по стіні навчального закладу.

Про це він сказав у коментарі інтернет-виданню "Волинь24".

Нагадаємо, мама учениці одного з початкових класів поділиласяч відео, на якому щур лазить по фасаді навчального закладу.

«Я бачив, як він ліз, ми ж його не могли зняти посеред стіни. Впав, стукнувся, робітник його забив. Щура знищили і викинули. Коли його помітили, він вже був посеред стіни, його дістати неможливо було", - прокоментував директор.

Під роликом батьки учнів висловили думку, що раніше у підвалах школи жили коти, мовляв, вони могли б знищувати гризунів, однак з приходом нового директора, котів прибрали з території школи.

"А як ви вважаєте, в приміщенні школи повинні жити коти? У нас з однієї сторони школи в будинку підгодовують котів, і їх там дуже багато. І видно добре годують, якщо коти не звертають уваги на щурів. Це з тієї сторони, що з проспекту Соборності, за 20 метрів від того місця, де був щур. Там жінка одна дуже любить котів, і підгодовує їх. В тому будинку, що від «Слона», теж є коти, вони завжди сидять біля під’їзду. Вони є всюди навколо школи. Взимку вони сидять десь в підвалах гріються. А влітку – ходять по території школи і їх ніхто не виганяє.

Так, їх раніше було багато, але вони жили в підвалі школи, а я вважаю, що в навчальному закладі не повинні бути коти. Це передбачено нормами", - зауважив Іван Леуш.

За його словами, відразу після того, як на стіні приміщення навчального закладу побачили щура, завгосп школи зв’язався зі спеціальними службами і домовилися про дератизацію, яку будуть проводити в три етапи, щоб не допустити щурів усередину приміщення школи і щоб вони не розмножувались.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
після ненормативних котів появилися ненормативні щурі. потім появляться ненормативні змії. і т.д.
Відповісти
Цікаво а в тих будинках де у підвалах живуть коти, чи є щури? В нас особисто бачив як з каналізаційного колодязя іноді вибігали, проте коти навіть наїжені чатуют влітку за щурами і у під'їздах щурів немає.
Відповісти
При "советах" був мультик за однойменною книжкою "Муфта, Пів-черевика і Мохова борода". Там теж котів забрали з міста. Потім з'явились щурі. Ну якщо це не по сан нормам, тоді ввести план для педагогів: кожен день приносити і здавати мертвого щура. Педагоги будуть в захваті, а щури в шоці. А те що побіжать ловити щурів, сумніву не підлягає, бо бюджетні щури на прикормі влади і будуть виконувати навіть такі вказівки. Ото було б шоу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні