В Запорізькій області собака всиновила тигреня

0
-4
В Запорізькій області собака всиновила тигреня
У реабілітаційному центрі родини Пилишенків, що у Василівці, собака всиновила тигреня.

Від нього відмовилась біологічна мати і якби не дворняга Добі, то малюк міг би й не вижити, - розповідає мініципальний телеканал Запоріжжя.

Своїх малюків собака Добі, як справжня мати, не залишає ні на мить. І ледь не найбільше хвилюється за мале тигреня, яке всиновила майже тиждень тому.

У родині Пилишенків розповідають: маленька тигриця народилося минулого тижня. Її знайшли посеред соломи у зимовому вольєрі, де дорослі тигри ховаються від холодів. Годувати новонароджену біологічна мати відмовилась.

У будинку за виховання хижака взялася дворняга Добі, яка нещодавно привела двох своїх цуценят. Зараз живуть усі разом. Мама готує дітей молоком, але вже потроху починає приносити до коробки різні смаколики, щоб побалувати малюків. Обід у них 5-6 разів на день.

Зараз Добі майже не відходить від своїх малюків. Але чим старше вони будуть, тим більше мати залишатиме їх самих. А коли підросте прийомна донька, то ймовірніше вони розійдуться із чотирилапою матір’ю назавжди, кажуть у родині Пилишенків. Хоча, додають, знати напевно цього не можна. Пригадують, як декілька років тому у реабілітаційному центрі кішка виховувала левенят, і ця дружба збереглася на все життя.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підлітки задля «розваги» викинули з дев’ятого поверху кота

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні