--> Як привчити немовля мити голову: корисна порада від французьких експертів* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як привчити немовля мити голову: корисна порада від французьких експертів*

0
-3
Як привчити немовля мити голову: корисна порада від французьких експертів*
Відомо, що малі діти до року можуть вередувати перед купанням та особливо миттям голови, адже це для них може бути страшна та неприємна процедура. Як зробити все правильно, розказали експерти французького бренду Мікса.

М'який та ніжний шампунь для немовлят не подразнює маленькі очі, тому діти не заперечують, коли бачать, що зараз їх будуть купати. Добре працює міцелярний шампунь Мікса, що містить особливі частинки - міцели, які видаляють жир та злущений епітелій зі шкіри голови малюка, при цьому не викликаючи подразнення чи свербежу.

"Діти надзвичайно вразливі, і якщо перші враження від миття голови були невдалими, жодна дитина не захоче потім добровільно піддатися черговим "тортурам" із шампунем. Тому ми радимо з першого разу подбати про засіб, що не ріже очі та приємно пахне, аби дитина отримала задоволення, а не стрес" - вважають експерти з питань догляду за шкірою малюків.

Перше миття волосся батьки мають влаштувати так, щоб малюк мав змогу розважитися в ванні, а не терпіти неприємні відчуття. Візьміть із собою іграшки для води, взимку нагрійте повітря в ванній кімнаті, приберіть протяги. Робіть усе із усмішкою, повільно та дбайливо. Слідкуйте за настроєм малюка - щойно він покаже, що йому неприємно або лячно від душу чи ванни, припиняйте лити воду та забирайте дитину в рушник.

Якщо все робити з любов’ю, м’яко та без поспіху, проблем у майбутньому з миттям голови малюку не виникне.

Хай все пройде добре!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні