--> Рекорд України, призові місця та море вражень: як волиняни пройшли відбір на чемпіонати світу та Європи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рекорд України, призові місця та море вражень: як волиняни пройшли відбір на чемпіонати світу та Європи

0
1
Рекорд України, призові місця та море вражень: як волиняни пройшли відбір на чемпіонати світу та Європи
Під час змагань за Кубок України з жиму лежачи волинський спортсмен Михайло Малкуш встановив новий рекорд України серед юніорів, впоравшись з вагою 190 кг.

Тим самим Малкуш який виступав у ваговій категорії до 59 кг, на 2,5 кг перевищив попередній рекорд України, встановлений теж ним, - повідомив луцький тренер Олег Хомяк.

Загалом у Кубку України з жиму лежачи брали участь четеро учасників команди «Volyn Strength» – Михайло Малкуш, Ірина Воробйова, Софія Бабіляс і Оксана Приходько.

Волинянка Ірина Воробйова у ваговій категорії до 72 кг показала свій кращий результат – 147,5 кг. Спортсменка стала володаркою Кубку України у своїй категорії та абсолютною чемпіонкою серед жінок.

Софія Бабіляс з Волині посіла третю сходинку п‘єдесталу у ваговій категорії до 63 кг з результатом 80 кг.

Оксана Приходько, яка представляє волинську команду, але розом з Дніпра, виступала поза конкурсом. В категорії до 52 кг спортсменка впоралася з вагою 125 кг у другій спробі, а в третій витиснула 132,5 кг. Цей результат перевищує на 2,5 кг рекорд України, який теж належить Оксані Приходько. «Але через технічні помилки спроба не була зарахована» - пояснив Олег Хомяк.

У командному заліку серед жінок команда Волинської області посіла третю сходинку.

Окрім того, Михайло Малкуш, Ірина Воробйова та Оксана Приходько пройшли відбір на чемпіонати світу та Європи 2019 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні