--> Волиняни здобули три чемпіонські пояси ММА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни здобули три чемпіонські пояси ММА

0
4
Волиняни здобули три чемпіонські пояси ММА
Спортсмени Волинського регіонального клубу бойових мистецтв «PRIDE», разом із командами «Леон» (м. Дніпро) та «Патріот» (м. Березне) проходили двотижневий навчально-тренувальний збір в смт. Лазурне, що на Херсонщині. У результаті безкомпромісних поєдинків волиняни вибороли три чемпіонських пояси турніру, пише ІА Волинські новини.

«Щоденні наполегливі тренування, ранкові пробіжки узбережжям, збалансоване харчування, море, сонце, – все це сприяло максимально продуктивній підготовці наших спортсменів!» – розповідає керівник клубу «PRIDE» Олександр Кулаков.

Фінальним етапом збору стала участь провідних спортсменів у рейтинговому турнірі з ММА «MAXIMUS FIGHTING CHAMPIONSHIP PRO-V».

«Кожен з наших хлопців викладався в поєдинках на всі 100, адже нашим спортсменам протистояли не менш досвідчені бійці з південної України» – розповів тренер з ударної техніки Руслан Павлюк.

У результаті безкомпромісних поєдинків на Волинь їде три чемпіонських пояси турніру.

Переконливі дострокові перемоги здобули Владислав Іовенко та Андрій Протасюк. Лука Шевчук переміг за балами досвідченого суперника з Азербайджану, а Дмитро Петрушко показав надзвичайно видовищний поєдинок. Він залишив всього себе в Октагоні, проте на суддів більше враження справив його опонент з Миколаєва.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні