«Атмосферненько тут... Азія» - бізнесмена вразили килими в облраді Волині. ФОТО

2
9
«Атмосферненько тут... Азія» - бізнесмена вразили килими в облраді Волині. ФОТО
Керівник луцької IT-компанії Віктор Левандовський розкритикував старі килими облради Волині й порівняв установу з "Храмом уходящої епохи".

Про це він написав у своєму фейсбуці.

"Коври влади, коври поклоніння. Старі та зчовгані. Наша Волинська обл-адмін/рада через ці коври схожа на Храм уходящої епохи. Ніяк та епоха не може пройти, бо люди за неї тримаються. В мозгах. В культурі. Мабуть в когось рухне внутрішній світ, якщо внєзапно Влада без Ковра. Це ж Символ влади, елемент архетипу, на нього «визивали». Це - напрям руху, дорога життя до Хазяїна та його Слуг... Атмосферненько тут. Азія не Європа, - йдетья у дописі.

"Інші. Податкова і Поліція - ці моментально сталі сучасні, обігнавши більшість локальних бізнесів по рівню сервісності", - додав Віктор Левандовський.

У коментарях під дописом зав'язалась дискусія між користувачами соцмережі: "А якже практичне застосування коврів, здебільшого жінки держслужбовці ходять на роботу на підборах, забравши коври матимемо +10 децибел до шуму в цій будівлі"; "Я, до речі, якось думав, що їх стелять, щоб не тріщав старий паркет. Бо він таки дійсно тріщить, як по ньому ходиш. Але коли ти виклав фото килимів на мармурі, я зрозумів, що це не воно"; "Коли в Революцію Гідності штурмували ОДА, їх скрутили громадяни... але застелили підлогу клейонкою, щоб не носився бруд. певно, вас у ті дні не було...".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Довбо.оби.
Відповісти
Совок безсмертний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні