--> ТОП-100 впливових волинян. Частина друга | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-100 впливових волинян. Частина друга

11
-13
ТОП-100 впливових волинян. Частина друга
Редакція «Волинь24» продовжує знайомити читачів з рейтингом «ТОП-100 Впливових волинян». Сьогодні на черзі наступні 20 кандидатів: універсальні, знані, успішні працівники різних сфер діяльності. Хто вони? Про це далі у нашому матеріалі.

Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина 1

79. Роман Микитюк
Вік: 51 рік
Діяльність: політика, право, аграрія

Роман Володимирович є депутатом Волинської обласної ради та директором ТОВ «АМіЛа». Активно розвиває аграрний бізнес. Займається готельно-ресторанною справою і є власником комплексу «Турійське подвір'я». Великого успіху зазнав родинний бізнес, адже його масштаби вражають: пекарня «Хлібний край» (село Соловичі), оленяча ферма, що налічує понад 300 голів, «Садиба Михайла Морозка (щось схоже на резиденцію Санта Клауса у Лапландії), музей ретроавтомобілів, чимала кількість кінних карет, а також суперсучасна молочна ферма.



78. Ігор Лісовський
Вік: 55 років
Діяльність: депутат Волинської обласної ради

Ігор Миколайович є головою фракції «Слуга народу» в обласній раді та членом постійної комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів. Трудова діяльність розпочалася в сфері організації громадського харчування – вів власний бізнес у Донецьку. Активно займається громадською та депутатською діяльністю Луцька.



77. Петро Левчинський
Діяльність: бізнес, меценатство

Петро є засновником підприємств«Ренопласт», «Унідор», «Західмолоко» та ТОВ «Левія». Активний підприємець, який опікувався будівництвом, ремонтом доріг та нерухомістю. Найбільшим досягненням Петра вважається те, що він зумів добитися прийняття рішення Волинської обласної ради щодо відновлення села Тертки, в якому він народився (оскільки село було ліквідоване).


Петро Левчинський між Ігорем Коцаном та Володимиром Гунчиком на одній із виставок

76. Юрій Горбач
Діяльність: журналістика

Луцький журналіст, який відомий у сфері журналістських розслідувань. Неодноразово здобував перемоги в різних конкурсах, пов'язаних з цією галуззю. Освіту здобув у Волинському національному університеті імені Лесі Українки на кафедрі соціальних комунікацій. Сьогодні обіймає посаду директора центру журналістських розслідувань «Сила Правди».



75. Олег Дмитрук
Вік:42 роки
Діяльність:бізнес

Відомий волинський бізнесмен, який є засновником та керівником ПП «Дмитрук». Олегу та його команді подобається вигадувати нові концепти у звичайній їжі, тому головною метою є створити ідеї, які будуть здатні спростити життя людей.



74. Віктор Левандовський
Вік:44 роки
Діяльність: бізнесмен, політик

Керівник компанії «InternetDevels» та очільник Волинської Обласної територіальної організації політичної партії «Голос». Неодноразово спілкувався з викладачами та студентами Луцького національного технічного університету, даючи настанови, щодо реалізації майбутньої професії у сфері ІТ. Головний секрет успіху Віктора полягає в тому, що основне – поставити перед собою мету і планку, до якої потрібно впевнено крокувати.



73. Світлана Мікуліч
Діяльність: медицина
Власниця медичного центру «Благомед», який надає клініко-діагностичні послуги для дорослих і дітей з 2011 року. Зуміла забезпечити центр висококваліфікованими працівниками, повним комплексом медичної допомоги високого рівня та медикаментами згідно європейських стандартів.



72. Юрій Ольховий
Вік: 66
Діяльність: бізнес
Головний дорожник Волині протягом багатьох років. «Дорожня революція-2015» у Луцьку не була б можливою без структури, власником якої є Юрій Ольховий. І у цьому, і у попередні 20 років саме «Луцькавтодор» клав асфальт у місті. Структури Юрія Ольхового тепер включають у себе «Томашгородський щебеневий завод», «Рафалівський кар’єр»,ТзОВ «ЛАД Бетон», ДП «Луцькавтодор- сервіс», «Гран-Інвест».



71. Юрій Приходько
Діяльність: начальник ПП «Ягодин»

Засновник компанії Громадська Організація «Громадська рада «Яворівщина» та відомий начальник відділу оформлення волинської митниці Держмитслужби митного пропуску «Ягодин».



70. Василь Довбенюк
Діяльність: бізнес

Волинський відомий бізнесмен та голова правління «Відкритого акціонерного товариства «Володимир-Волинського цукрового заводу».

69. Іван Смітюх
Вік: 56 років
Діяльність: політика

Іван Євдокимович є обраним депутатом Волинської обласної ради від Волинської обласної партійної організації Аграрної партії України, а також членом постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства і земельних відносин. Розуміється не тільки у політичній сфері, а й у бізнесі, адже на початку своєї кар'єри займався підприємницькою діяльністю.



68. Олег Уніга
Діяльність: політика

Олег політик нового покоління. Кандидат на посаду Ковельського міського голови, на виборах посів друге місце. Активний у громадському житті.



67. Богдан Шиба
Вік: 60 років
Діяльність: політик, колишній мер Луцька

У Богдана Павловича за плечима великий досвід роботи в сфері політики, адже він був луцьким міським головою (2006-2010), заступником голови Волинської ОДА (2005-2006), депутатом Волинської облради 1, 2 та 3 скликань, головоюТурійської районної ради 2 скликання і Турійської РДА (1995-2002). Попри зацікавленість у галузі політики, він є творчою натурою. Відомо, що на початку своєї кар'єрної стежини він працював архітектором Турійського району Волинської області.



66. Світлана Собіпан
Діяльність: директорка Володимир-Волинської птахофабрики

Світлана Собіпан, приклад керівника, який пройшов всі сходинки кар’єрного росту, адже розпочала трудову діяльність на підприємстві на посаді менеджера з продажів. У серпні 2021 року Світлана Миколаївна була призначена директором Володимир-Волинської птахофабрики, підприємства, яке випускає курятину під брендами «Епікур» та «Чебатурочка - селянська курочка», а також експортує продукцію під ТМ «Деліка». Під її керівництвом підприємство продовжує вести соціально-відповідальну діяльність, підтримує ОТГ, лікарні, військових, місцеву Станцію крові.



65. Лариса Духневич
Вік: 66 років
Діяльність: медицина

Лариса Петрівна є головним лікарем комунального закладу «Луцька міська клінічна лікарня». Медицина – справа цілого її життя, адже відомо, що закінчивши школу, вона працювала санітаркою в інфекційному відділені обласної лікарні. За відданість роботі, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм – їй присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України».



64. Святослав Кравчук
Вік: 69 років
Діяльність: політика

Святослав Євгенович – колишній перший заступник Луцького міського голови, відомий політик, депутат облради. Більше двадцяти років провів у чиновницьких кабінетах, працюючи у команді керманичів Луцька та області. Хоча вже на заслуженому відпочинку, але веде активну депутатську діяльність, цікавиться бізнесом та спортом.



63. Сергій Севідов
Діяльність: держслужба

Сергій Васильович є директором ПРАТ «Волиньобленерго» та ТОВ агрофірма «Маяк». Обіймає посаду Головного інженера Інституту в Державному науково-дослідному та проектно-вишукувальному інституті«НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ».



62. Мирослав Коротя
Діяльність: енергетична сфера, право, наука

Із 2005 року Мирослав Іванович очолює АТ «Волиньгаз». Компанія здійснює розподіл газу, забезпечує комфорт для клієнтів - цілодобове безаварійне та безперебійне газопостачання понад 250 тис. побутових споживачів та більше 4 тис. підприємств та організацій різних форм власності. Під керівництвом Мирослава Короті активно працюють близько 1200 працівників трудового колективу, чотири відділення компанії. У 2019 році він захистив дисертацію на тему: «Організаційно-економічний механізм регулювання діяльності газорозподільних підприємств Західного регіону України» та здобув науковий ступінь кандидата економічних наук. Також займається індивідуальною адвокатською діяльністю.



61. Михайло Бучак
Вік: 51 рік
Діяльність: релігія

Відомий усім жителям області як настоятель Свято-Покровського храму села Княгининок біля Луцька та волинський капелан ПЦУ. Попри свій успіх в релігійній сфері, отець Михайло вважає, що бути священником – це не те місце, де добиваються світського успіху, адже це насамперед Боже покликання.



60. Олександр Товстенюк
Вік: 44 роки
Діяльність: бізнесмен

Олександр Віталійович - відомий на Волині насамперед у сфері бізнесу, адже є директором ТОВ «Терра-Капітал». Попри активну позицію в цій галузі, не залишає поза увагою політичну діяльність – був головою правління Фонду «Тільки разом» та радником голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці. Охоче займається ранковими пробіжками, отримуючи від цього незліченну кількість хороших емоцій.



Ось така друга двадцятка рейтингу «ТОП-100». Невдовзі Ви дізнаєтесь імена наступних волинян, без яких важко уявити життя нашого краю.

Читайте також: ТОП-100 впливових волинян. Частина 1.

Далі буде!







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Михайла Бучака поважаю!!!
Відповісти
Якщо вони впливові, то вони відомі. Якщо вони відомі, то навіщо про них нагадувати?
Відповісти
А шо ви так нервуєтеся? Мені особисто цікаво, як редакція бачить ВІПів Волині)
Відповісти
Вашим ротом говорить істина. Справа не в ВІПах, а в редакції. Не було б редакції - не було б ВІПів. То може редакція дасть розгорнуті матеріали про кожного ВІПа. Роботи на пів року, але буде про що поговорити
Відповісти
не бачу Алєксєїча Токаренка в списках
Відповісти
Токаренко Ілля Олексійович
Відповісти
За Токаренка!!! ДЕ Ілля Олексійович Токаренко?
Відповісти
За Токаренка Іллю Олексійовича
Відповісти
Де Токаренко ? Він народний мер
Відповісти
Не треба виробничників і піз#унів під одну гребінку брати!!!
Відповісти
можна вгадати 1 місце?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні