ТОП-100 впливових волинян. Частина 1

12
5
ТОП-100 впливових волинян. Частина 1
Редакція інтернет-видання «Волинь24» підготовила проект «ТОП-100» – рейтинг найвпливовіших людей нашого краю: бізнесмени, медійники, ресторатори, політики та багато інших представників різноманітних сфер зайнятості. Ці люди мають свій індивідуальний вплив на життя волинян, їхня діяльність формує вектор розвитку нашого міста та області. В кожного своя формула успіху, життєве кредо та мислення, але разом вони могутня рушійна сила!

Запрошуємо до ознайомлення та обговорення цього рейтингу, буде цікаво!

100. Валерія Кузьмінчук(ЛєркаЦукєрка)
Діяльність:лайфстайл-блогерка

Дівчина відома, як Лєрка Цукерка (@lerkazukerka) та має близько 500 тисяч підписників. Валерія веде свій блог ще з 2013 року. Блогерка популяризує у маси прекрасне: фото, роздуми, поради та багато чого цікавого, чим завойовує симпатію у все більшої аудиторії читачів.



99. Євген Хотимчук
Вік: 70 років
Діяльність: засновник газети «Вісник»

Відомий український письменник, видавець, Заслужений журналіст України та шеф-редактор всеукраїнського тижневика «Вісник+К». Написав чимало різноманітних творів, які створені здебільшого з історій справжнього життя: «Калиновий щем», «Байструк», «Щоб ми стрічалися»… До його 70-річчя знято документальний фільм «Мільйон Євгена Хотимчука».



98. Андрій Котищук
Вік: 38 років
Діяльність: бізнесмен, ресторатор, власник «Дядя PIZZA»

Андрій відомий у Луцьку своєю роботою з мережею закладів харчування. «Карабас-Барабас», «Бамбарбія», «Золото», «Бравий Швейк», «Zefir», «Енштейн», а також «Дядя PIZZA» - саме до цих закладів ресторатор має безпосереднє відношення. Його бізнес активно розвивається не тільки на Волині, а й загалом по всій Україні. «Вчитися, працювати і постійно бути в темі» – головне кредо бізнесмена.



97. Олег Бровін
Вік: 57 років
Діяльність: готельно-ресторанна справа

Піцерії та кав'ярні Олега вважаються найкращими у місті. Під крилом компанії «Гранд Персона» сьогодні знаходиться 9 закладів, серед яких відомими є: «Фелічіта», «BORZO Vareniki» та «Курінь». Заклади відомого ресторатора знаходяться не лише на території Волині, а ще й у Буковелі та Львові. Попри свій ласний бізнес, Олег займається благодійністю – допомагає дітям-сиротам із притулку у Рожищах, дітям із ДЦП, «сонячним» дітям та проводить різні майстер-класи.



96. Сергій Рижков
Вік: 46 років
Діяльність: активіст, громадський діяч

Сергій є громадським активістом, та попри свою ініціативну позицію захоплюється підприємницькою діяльністю: робить біогумус за допомогою черв'яків, які є привезеними з Каліфорнії.



95. Роман Хорзов
Вік: 38 років
Діяльність: ресторатор, власник «MOJO»

Відомий автор багатьох проєктів міста: «Дядя PIZZA», «Львівський штрудель», «Opera», «Ротонда»… Роман ділиться досвідом з рестораторами та проводить майстер-класи поза межами Луцька. Він вважає, що формула успіху – це талант, помножений на час, який ти туди вкладаєш.



94. Гурт «Фіолет»
Діяльність: музиканти

Український музичний гурт, який виник у 2009 році. Учасниками є: Сергій Мартинюк (вокал, тексти), Андрій Юськевич (барабани), В'ячеслав Короткий (бас-гітара), Вадим Захарченко (гітара), Роман Андрухів (гітара). Хлопці беруть активну участь у багатьох фестивалях («Бандерштат», «Червона Рута», Молода Галичина»…), грають на одній сцені з відомими гуртами, а також презентують альбоми, у яких пісні набувають чималої популярності і стають українськими хітами. У 2016 році гурт відвідав Х-фактор і був у команді Констянтина Меладзе. Їхня творчість привертає увагу молодого покоління, адже авторські пісні містять свій глибокий та сучасний сенс.



93. Тарас Хотимчук
Вік: 36 років
Діяльність: медійник, засновник журналу «Твій стиль» і газети «Твій вибір»

Уже понад 20 років Тарас Євгенійович працює у медійній сфері. Є директором медіахолдингу «Твій вибір», засновником низки засобів масової інформації, а також володіє ГО «Українські регіональні медіа», ПП «Твій вибір», ПП «Волинська друкарня». Також зацікавлений у політичний сфері, адже боровся за крісло депутата Луцької міської ради в окрузі №5.



92. Анатолій Тимощук
Вік: 42 роки
Діяльність: спортсмен, футболіст

Ще з дитячих років Анатолій захоплювався футболом та брав активну участь у матчах. Сьогодні його сміливо називають «легендою українського футболу» і це цілком заслужено, адже він є рекордсменом національної збірної України за кількістю проведених в її складі офіційних матчів, а також - переможець Ліги чемпіонів УЄФА.



91. Юрій Семенюк
Вік: 60 років
Діяльність: політика

Відомий політичний діяч Волині, який неодноразово очолює посаду голови Підгайцівської громади. Неабиякою повагою користується Юрій Михайлович у жителів цієї території, адже вони довіряють та поважають його. Впевнено крокує по своїй життєвій стежині, тому що своїм кредом вважає фразу: «Бачу мету – не бачу перешкод».



90. Павло Данильчук
Вік: 36 років
Діяльність: активіст, політик

Відомий своєю активною громадською, депутатською, а також партійною діяльністю. Павло є засновником ВОГО «Вільні люди Волинь», Луцької міської організації політичної партії «За Україну» та керівником обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль».



89. Олег Величко
Вік: 70 років
Діяльність: медійник(власник телеканалу ГІТ)

Олег Володимирович відомий своєю активною журналістською діяльністю, адже довгий час був генеральним директором телеканалу «Аверс». Зумів розробив єдиний на Волині приватний канал - Громадське Інтерактивне Телебачення. Та попри свою успішну кар'єрну стежину, він є далекоглядною та скромною людиною, яка не шукає дорогих нагород чи безмежної слави, адже вони самі знаходять його.



88. Ірина Чебелюк
Вік: 38 років
Діяльність: депутатка Луцької міської ради

Ірина Іванівна активно займається громадською діяльністю міста і є заступницею Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Попри свою активну політичну позицію, вона є також засновницею громадської організації «Європейьке місто».



87. Віктор Пась
Вік: 44 роки
Діяльність: депутат Камінь-Каширської районної ради 5-го (2006-2010 рр.), 6-го (2010-2015 рр.) та 7-го скликань (2015-2020 рр.)

Віктор Іванович є міським головою Каменя-Каширського. Свою трудову діяльність розпочав у загальноосвітній школі рідного села Видричі, де працював вчителем історії. Згодом був призначений на посаду начальника відділу освіти і науки Камінь-Каширської РДА.



86. Ігор Чайка
Вік: 57 років
Діяльність: міський голова Ковеля

Трудову діяльність Ігор Леонтійович розпочав на посаді кореспондента газети «Робітниче слово» заводу «Ковельсільмаш», та через декілька років почав працювати редактором Телевізійного центру «Ковель» (ТЦК). Міський голова є лауреатом журналістського конкурсу «Професіонал» (2003 р.) й обласної журналістської премії імені репортера Олексія Левкова.



85. Ярослав Галькевич та Євгеній Макара
Діяльність: власники Гнідавського цукрового заводу

Ярослав Миколайович та Євгеній Євгенович – не тільки інтелектуальні бізнесмени та цікаві співрозмовники, а до того ж бенефіціарні власники підприємства «Гнідавського цукрового заводу», який виробляє широку лінійку цукрової продукції: цукор-пісок, дрібнокристалічний та швидкорозчинний цукор, неочищений коричневий цукор, сахарозу та еко-цукор. Відомі бізнесмени уникають публічності, тому що «солодкі» гроші полюбляють тишу.



84. Костянтин Лоцман
Вік: 52 роки
Діяльність: медійник (генеральний продюсер телеканалу «UA: Волинь»)

Відомий волинський журналіст, який є родом з Донецької області. Особливим досягненням та найбільшою гордістю Констянтина є пізнавально-розважальна радіогра «Хрестиківка», у якій слухачі мали змогу зателефонувати і відгадати слова, які майстерно приховував у запитанні медійник. Уже більш ніж 10 років він є керівником Спортивної асоціації працівників ЗМІ Волині, щорічно організовує міжнародні турніри журналістів із міні-футболу, а також очолює спортивну делегацію Волині на таких турнірах за кордоном.



83. Ігор Алєксєєв
Вік: 49 років
Діяльність: активіст, громадський діяч

Ігор – голова ГО «Спілка власників зброї Волині», голова ВОГО «КРОК», приватний підприємець, а також член виконавчого комітету Луцької міськради. Активно займається громадською діяльністю, адже відомо, що він брав участь у просуванні проєкту щодо реконструкції парку імені Лесі Українки.



82. Роман Романюк
Вік: 36 років
Діяльність: директор Волинського обласного центру зайнятості

Ще в університетські роки Роман активно захоплювався політикою. Був депутатом. Згодом отримав пропозицію очолювати Волинський обласний центр зайнятості. Цінує відповідальність, цілеспрямованість та активність. «Хто стукає – тому відчиняють!» - саме так звучить життєве кредо директора.



81. Валентин Вітер
Вік: 48 років
Діяльність: медицина, політика

Валентин Степанович є очільником Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання. Після закінчення восьми класів захопився медициною та вступив до Ківерцівського медичного училища. Був старанним студентом та закінчив навчання з відзнакою. Попри медичну сферу, Валентин бере активну участь у політичному житті місті.



80. Іван Савич
Діяльність: журналістика

Іван є шеф-редактором Інформаційного агентства «Волинські новини», та попри свою активну позицію у медійній сфері, ніколи не здогадувався, що пов'яже власне життя з цією сферою. Будучи студентом, отримав можливість пройти стажування у виданні «Волинські новини», саме там і зрозумів, що журналістика – його покликання.



Ось така перша двадцятка впливових волинян: кожен кандидат вписав та активно вписує свою роль у розвиток Волинського краю. Стежте за продовженням рейтингу, який опублікуємо невдовзі.

Далі буде!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
N92 - кацапське чучело.
Відповісти
Тимоха нормальний хлоп )
А рашка то заробітки
Відповісти
Нуу, блохєри, продажні спортсмени впливові? З таким успіхом скоро двірники ,"безхатьки", "тітушки'' будуть впливові.
Відповісти
про тебе забули і про твій вплив на частоту змивання води в унітазі...Задовбав своїми тупими коментарями під кожною новиною...
Відповісти
Я перепрошую. А хто така Лєрка-цукєрка? Чому вона увійшла в список 100 найвпливовіших волинян? На що чи на кого вона впливає? Вона стоїть в списку поряд з засновником газети "Вісник". Трошки різний вплив, ні? І взагалі, на підставі чого цей рейтинг складений?
Відповісти
На цукерку підписано 500000 людей на них вона впливає вже тим що вони на неї підписалися)) пів мільйона людей то до холери багато
А рейтинг думаю то витвір редакції Волинь 24 як і завжди)
Їм треба Срач і вони його отримають)))
Відповісти
500 000 тисяч накручених фоловерів для бізнесу і піару) Волинь24 піарунула блогерку, то може отримає в замін постик в інстаграмі)) і розпіаряться за одно самі)))
Відповісти
А ви, як адвокат, мали б знати, що у нашому законодавстві передбачена відповідальність за наклеп
Відповісти
А ви, як адвокат, мали б знати, що у нашому законодавстві передбачена відповідальність за наклеп
Відповісти
Якби Ви спостерігали за цим блогером, то бачили б, скільки людей слідкує і прислухається. Це прекрасний україномовний блог, який несу у собі правильні цінності. Дівчина показує гарний приклад сім’ї, материнства. Подорожує, пише вірші. Я особисто пішла народжувати також у перинатальний після того, як Лєра поділилась своїм досвідом пологів там. Луцьк вона теж завжди показує так гарно, що сюди хочеться приїхати і люди їдуть. І це лиш маленька частка впливу. Не розумію ось цього презирства до блогерів. Як блогер, то одразу якесь дно. Є чудові блоги, потрібно просто вміти фільтрувати те, за чим слідкуєш.
Відповісти
А чим вони впливають? Вони є генераторами громадської думки? Лідерами соціальних груп? Правозахисниками? Пророками? Особливо митрополит Міхаїл? Вони є просто публічними особами. Їх хтось знає. Більшість не знає. А якшо вона на щось впливають, то в режимі - шури-мури
Відповісти
Як можна в один ряд з патріотами ставити яничара -тимощука ?? Він впливає на пітєр і маскву,пишаючись колорадською стрічкою!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні