Луцька ІT-компанія відсвяткувала день народження

1
5
Луцька ІT-компанія відсвяткувала день народження
Компанія Drudesk відсвяткувала свою другу річницю. Офіційно день народження компанія відзначає 6 квітня.

«Нам сьогодні 2 роки! З Днем народження нас! :-) Ми дуже раді, що команда Drudesk вже допомогла багатьом людям в усьому світі. Спасибі всім, хто підтримував нас протягом минулих двох років! Тим не менш, є багато роботи, яку належить зробити. Тому, продовжуємо в тому ж дусі!» - йдеться на сторінці компанії у Фейсбуці.

Drudesk – компанія яка виникла на базі компанії InternetDevels, засновником і очільником якої є Віктор Левандовський. Технічний директор компанії Drudesk - Іван Тібеж. Компанія спеціалізується на підтримці сайтів, створених на Drupal.

«Служба підтримки для сайтів на Drupal. Ви хочете доробити щось на своєму Drupal-сайті? Це сервіс для з'ясування Ваших питань та оцінки Ваших задач. Навіть дуже маленьких. Наша команда Друпалістів готова виконати будь-яку роботу для Вашого Drupal-сайту. Ми також можемо надавати консультації» - так розповідають про себе у компанії Drupal на своєму сайті.

Привітав компанію з днем народження і Віктор Левандовський:

"З Днем Народження, Drudesk! Драйву! Драйву! Драйву! Ми - енергія успіху. Нам 2 роки, і ми включаємо повний вперед - далі, швидше і краще. Всій команді, кожному особисто - дякую за відданість нашим цілям і від серця бажаю сумашедшого драйву та натхнення в кожну хвилину життя. Хай в кожного серце буде наповнене любов'ю до себе, до людей навколо, до своїх та їх успіхів. We are living with passion!" - написав він у Фейсбуці.

Свій день народження друдесківці візначили у пивному клубі «Майдан». Розважали іменинників команда КВН «Замок Любарта».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тонна інтелекту на 1 кв.м. Молодці, хлопята і дівчата! Я вас знаю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні