--> Лучан кличуть на крутий тренінг про конфлікти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан кличуть на крутий тренінг про конфлікти

1
8
Лучан кличуть на крутий тренінг про конфлікти
Вже цієї неділі, 5 березня, асоціація «Луцький ІТ-кластер» проведе у Луцьку безкоштовний тренінг «Конфлікти у спілкуванні: розпізнай і отримай користь».

Спонсорами тренінгу є Віктор Левандовський, CEO Internetdevels та Дмитро Кушнір, VPLuxoft.

«Спілкуючись з іншими людьми — колегами і друзями, на роботі і в побуті, ми часто втягуємося в конфлікти. Але є гарна можливість навчитися їх вирішувати. Дізнайтеся, як розпізнати конфлікт, як уникнути його, а також як відстояти свої цілі і при цьому зберегти відносини», - пояснюють в компанії користь, яку можна отримати від цього тренінгу.

Тренери – сертифікований бізнес-тренер Навчального Центру Luxoft Сергій Новік, а також PR-Director Luxoft Eastern Europe Маріанна Коніна.

Сергій Новік – автор і ведучий тренінгів з усвідомленої комунікації, особистої ефективності і управління персоналом. Він має 15-річний досвід керування проектами в IT і телекомунікаціях, протягом останніх 6 років розробляє і веде soft-skills тренінги.

«Сергій вміє надихати і мотивувати людей, справжній майстер усвідомленого спілкування. Він навчить присутніх виходити з конфлікту з користю для себе. Його виступи нікого не залишають байдужим, кожен отримує практичні поради професіонала. Тож не пропустіть унікальну нагоду поспілкуватися із провідним бізнес-тренером!» - кажуть організатори.

Загалом на тренінгу розглядатимуть такі теми:

-Як влаштований конфлікт;
-Причини конфлікту. Конфліктогени;
-Стратегії ведення конфлікту — перемогти або програти;
-Поведінка в конфлікті — ключ до успіху;
-Взаємодія з позицій Батька, Дорослого і Дитини.

На тренінгу також виступить гуру комунікації із 13-річним досвідом Маріанна Коніна, яка вже знайома Луцьку по попередньому тренінгу «Ефективна комунікація в ІТ: впливати та знаходити порозуміння».

«Маріанна запам’ятовується своєю невичерпною енергією та драйвом, цікавими та веселими прикладами з життя. Розробка комунікаційних стратегій, кризові комунікації, стосунки і асертивність — все це та багато іншого є її спеціалізацією», - розповіли організатори.

На тренінгу Маріанна Коніна розповість усім, як вигідно продати свої знання і досвід роботодавцю.

"Гляньте навколо - дуже мало щасливих людей. У нас чудова країна, прекрасні люди. А в економіці - занепад. Задаю собі питання - що я зробив, щоб стало краще? Що я можу зробити?
Я можу вкладатися в молодь. Сучасна молодь - майбутня еліта. З цього моменту - все, повний вперед!" - розповів Віктор Левандовський.

І додав:

"Доля звела мене з Дмитром Кушніром, VP Luxoft. Дмитро - наш земляк, він реально крутий, в нього колосальний досвід - розвитку компанії та місцвих спільнот. Він надає величезну допомогу, дуже йому вдячний. Тож разом - повний вперед, з натхненням та вірою в успіх!".

Захід проведуть 5 березня о 10:00 (початок реєстрації о 9:30) у актовій залі головного корпусу СНУ імені Лесі Українки, що на проспекті Волі, 13.

На тренінгу можна буде не лише отримати нові знання, але й налагодити нові знайомства з представниками ІТ-сфери.

Участь безкоштовна. Ті, хто хоче прослухати тренінг повинні зареєструватися, перейшовши за посиланням: https://goo.gl/forms/rdHIyXY34QidTAew1


Довідково:

Асоціація «Луцький ІТ-кластер» — об’єднання компаній, організацій, структур та спеціалістів сфери інформаційних технологій у місті Луцьку та Волинській області, які інтеграційно взаємодіють між собою. Створена у 2015 році.

У рамках кластеру втілюються різноманітні проекти, такі як популяризація ІТ-галузі, допомога університетам в адаптації навчальних програм до вимог сучасних роботодавців, а також організація інкубаторів, коворкінгів, кабінетів-консультації для батьків та абітурієнтів тощо.

InternetDevels: компанія – лідер у сфері веб-розробки за технологією Drupal. Заснована у 2007 році у Луцьку. На сьогодні має три представництва – у Луцьку, Рівному і Львові. Компанія InternetDevels є організатором, спонсором і рушійною силою безлічі ІТ-заходів.

Також ця компанія спонсорує DrupalCamp`и і DrupalCon`и, які проходять в США та Європі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пропоную сертифікованим тренерам не лучан кликати на крутий тренінг, а показати лучанам , як розрішити конфлікт в міській раді. Користь буде всім, а заодне і можливість показати які ви круті і креативні. Успіху.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні