«Співака чи шоумена у президенти? А чому ні?» – волинська журналістка

4
3
«Співака чи шоумена у президенти? А чому ні?» – волинська журналістка
Продюсерка «12 каналу» Ольга Куліш вважає, що Президентом України може стати і співак чи шоумен - якщо він матиме достойну програму, професійну команду і позитивний управлінський досвід.

Про це вона заявила у бліц-опитуванні газети «Волинь», у якому ставили питання: «Чи готові ви голосувати на наступних президентських виборах за гламурних представників вітчизняного шоу-бізнесу: Святослава Вакарчука, Володимира Зеленського, Олега Винника, Іво Бобула, Вєрку Сердючку? Якщо так, то за кого і чому?»

«На виборах голосуватиму за того, хто матиме, по-перше, чітку, конкретну, з реальними цифрами і термінами виконання програму дій перетворення України в соціальну демократичну країну, По-друге, за того, хто збере навколо неї професійну команду. І, по-третє — кандидат мусить мати позитивний управлінський і життєвий досвід» - відповіла Ольга Куліш.

«При цьому професія того, хто балотується, на мій погляд, вже не так важлива», - додала вона.

«Якщо хтось із названих вами співаків і шоу-менів краще за інших відповідатиме моїм критеріям, буду за нього голосувати — чому ні?» - пояснила медійниця.

«І добре було б на період реформування країни вибори проводити щороку» - додала Ольга Куліш.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Т.П)

Клоуна давайте ещё выберем. Хоть шоумен- это и есть клоун.
Відповісти
А за діда Петра з горохова що слабо? Потрібно щоб грошей було багато?
Відповісти
а давайте всіх шоу-менів і шоу-вуменз на посади міністрів, голів адміністрацій, поліції, прокуратури і т.д. ВСЕ-ОДНО В КРАЇНІ БАЛАГАН
Відповісти
на її думку .....а вам?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні