У Нововолинську на кір захворіла школярка. ВІДЕО

0
4
У Нововолинську на кір захворіла школярка. ВІДЕО
У Нововолинську на кір захворіла учениця 4 класу.

Хворобу в школярки вже підтвердили лабораторні дослідження, проведені Нововолинським місцевим відділом Волинського обласного лабораторного центру, – повідомляє Нововолинськ.сom.

Нагадаємо, нещодавно у Нововолинську на кір захворіла 10-місячна дитина.

Кір дівчинка підхопила в Камінь-Каширському районі, де нещодавно була в гостях. З 16 травня учениця не відвідує навчання в школі, а з 23 травня від уроків відсторонили і весь 4 клас ЗОШ №6 Нововолинська.

Однак, заступник начальника управління освіти міськвиконкому Ольга Лакиш запевнила, що загрози для інших дітей в місті зараз немає.

«Від навчання в школі відстороненні і сама дівчинка, і її однокласники. Також вжиті заходи щодо відтермінування роботи пришкільного табору до 6 червня», - повідомила посадовиця.

«Якщо захворювань на кір серед школярів виявлено більше не буде, то табір працюватиме в звичному режимі. Тільки з 7 по 26 червня. Поки немає ніяких звернень від батьків. Нових повідомлень також», - додала вона.

«Проведені усі запобіжні заходи, інструктажі. Ситуація зараз стабільна і загрози для інших дітей в місті нема. Однак, ще раз нагадую батькам про необхідність щеплення від кору», – зазначила Ольга Лакиш.

Оскільки, навчальний рік завершується, то медики вважають, що розповсюдження вірусу повинне призупинитися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні