Тролейбуси «Богдан» безкоштовно возили пасажирів*

0
-2
Тролейбуси «Богдан» безкоштовно возили пасажирів*
388 нових автобусів і тролейбусів «Богдан» великого і надвеликого класу перевозять людей безкоштовно у 9 містах України 23 травня.

Акція запущена на честь 20-річчя бренду національного автовиробника у партнерстві з міськими владами, - повідомляють на сторінці підприємства у Фейсбуці.

Весь день мешканці Києва, Вінниці, Хмельницького, Сум, Одеси,Кременчука, Полтави, Херсону, Івано-Франківська можуть абсолютно безкоштовно користуватися новими комфортабельними великогабаритними автобусами і тролейбусами «Богдан». Акція охопила саме ті міста, які почали оновлення муніципальних автопарків і перехід з автобусів малого класу на сучасні моделі транспорту великого і надвеликого класу. На дверях автобусів і тролейбусів, які пропонують безкоштовний проїзд, розміщена відповідна наклейка.

Також кожен пасажир отримує на згадку невеликий подарунок від першого вітчизняного автовиробника, який з'явився в Україні за роки незалежності.

«Мета цієї акцій – продемонструвати можливості вітчизняного автовиробництва, яке нічим не поступається іноземним аналогам. Наші автобуси і тролейбуси мають не лише все необхідне для комфортного пересування містом – Wi-Fi-зв'язок, кондиціонери, систему електронного сповіщення про зупинки – але й пристосований для матусь з дитячими візочками та людей з інвалідністю. Ми хочемо, щоб люди на власному досвіді переконалися, що за таким транспортом – інфраструктурне майбутнє українських міст», – сказали у прес-службі АТ «АК Богдан_Моторс».

Нагадаємо, 20 років назад з конвеєру зійшов перший автобус «Богдан». З нього розпочалася історія одного з найбільших вітчизняних виробників громадського транспорту та автомобілів в Україні. Загалом, за 20 років було виготовлено 18 781 автобусів і тролейбусів.

Сьогодні Корпорація «Богдан» – це сучасна європейська компанія, яка впроваджує передові технології у виробництво та має 5-ступеневий контроль якості своєї продукції. Це забезпечило їй міжнародні договори з низкою країн Євросоюзу. З 2018 року підприємство співпрацює з французькою компанією Bluebus у сфері виробництва кузовів для електричних автобусів, а нещодавно уклало угоду з датською Banke Electromotive на розробку електричних спецвантажівок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні