П'ють, шумлять і хуліганять: лучани скаржаться на гральні заклади

2
-3
П'ють, шумлять і хуліганять: лучани скаржаться на гральні заклади
У Луцьку гральні заклади нехтують своїми режимами роботи і працюють понаднормово.

Про це стало відомо на комісії з питань торгівлі, послуг і підприємництва 20 березня, - пише Район.Луцьк.

На комісії зазначили, що після 22:00 в багатьох таких закладах розпивають спиртні напої, люди, які відвідують їх, гучно шумлять, хуліганять, заважають жителям міста відпочивати.

Нагадаємо, у вересні 2017 року лучани просили посилити патрулювання поблизу гральних закладів "Спортлото". Місцеві мешканці казали, що там постійно збираються молодики, розпивають алкогольні напої, вночі шумлять.

Тому члени комісії попросили очільника Луцького відділку поліції ГНП у Волинській області Олега Кічука, аби він наголосив правоохоронцям, щоб пильніше наглядали за гральними закладами.

Олег Кічук погодився, що з такими приміщеннями в Луцьку є проблеми.

«Ми працюємо над цим питанням, проте, можливо, не в такому обсязі, як потрібно. Дуже часто в нас трапляється таке, коли людина зайшла в грaльний зaклaд, програла, вийшла з нього, пограбувала когось, здала речі в ломбард і пішла далі грати. Такий ланцюжок відслідковуємо в багатьох випадках», – розповів Олег Кічук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гральних автоматів занадто багато в Луцьку. Однак влада не реагує на звернення лучан, бо все кришує. Так було з "буратіном" . Скільки люди не звертались на шум Романюк не реагував. Видно чим закінчилось нехтування людей. Нехай подумає влада.
Відповісти
Гральні автомати мають бути за містом і крапка. А в житлових будинках розволити гульдибаси, які не дають спокою людям, категорично заборонено. Але яка влада, такі порядки. В цілій державі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні