--> Працівники «Цуманської пущі» заступилися за директора, якого побили у власному кабінеті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівники «Цуманської пущі» заступилися за директора, якого побили у власному кабінеті

1
0
Працівники «Цуманської пущі» заступилися за директора, якого побили у власному кабінеті
Працівники «Цуманської пущі» просять чиновників взяти під контроль проведення розслідування побиття в робочому кабінеті директора Ігоря Квача.

Про це говорили у п'ятницю, 23 лютого, в приміщенні районної ради міста Ківерці на зверненні працівників Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» за участі громадськості, - повідомили на сторінці "Ківерцівський національний природний парк "Цуманська пуща" у Фейсбуці.

Нагадаємо, увечері 21 лютого невідомі побили директора парку "Цуманська пуща" Ігоря Квача. Йому розбили голову пістолетом, побили і забрали якісь документи.

Працівники "Цуманської пущі" просять провести круглий стіл по проблемних питаннях становлення КНПП «Цуманська пуща» з залученням лісо- та землекористувачів, користувачів мисливських угідь, землевпорядних організацій, місцевих рад, для врегулювання спірних питань згідно чинного законодавства.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У директора «Цуманської пущі» - важка травма голови

"Люди просять зупинити необгрунтовані, безпідставні звинувачення, залякування, погрози щодо звільнення директора Парку з посади, що створює нездорову та напружену обстановку в діяльності Парку, для чого звернутися в Волинську обласну державну адміністрацію, Волинську обласну раду, Мінприроди України", - повідомили у прес-службі Ківерцівського національного природного парку "Цуманська пуща".

Раніше повідомлялося, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття директора парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круглий стіл- лише після перевірки фінансової інспекції використання бюджетних коштів, тоді й поговоримо....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні