У директора «Цуманської пущі» - важка травма голови

2
-13
У директора «Цуманської пущі» - важка травма голови
У директора національного природного парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача - черепно-мозкова травма.

Про це розповів лікар-нейрохірург Василь Вознюк, - повідомляє Волинське телебачення.

Нагадаємо, у середу, 21 лютого близько 18-ї години двоє невідомих у балаклавах увірвались в кабінет директора національного природного парку «Цуманська пуща» та вчинили розбійний напад. Цій події передувало планове моніторингове спостереження територій, на яких взимку перебувають зубри.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Через побиття директора «Цуманської пущі» відкрили «кримінал»

"Сховали свої обличчя за балаклавами. Може, у вікно підгледіли, що я сам в кабінеті знаходився. Ми як вчора повернулися вчора з лісу, там, де ті всі сліди зубрів, це викликало несприйняття, що ми далі їздимо, робимо свою роботу і я з цим пов'язую ці події", - каже постраждалий.

Ігор Квач отримав глибоке поранення металевою битою, - каже лікар-нейрохірург Василь Вознюк.

"Хворий поступив до нас 21 лютого із ознаками черепно-мозкової травми і був госпіталізований у відділення нейрохірургії, травматологами було проведено хірургічну обробку рани. на даний час хворий продовжує лікування", - кажу лікар.

Після побиття постраждалий самотужки викликав поліцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Важка травма голови, на фото купа крові, а на відео два пластиря на потилиці... Шкода дядька, ще за інсценування злочину перепаде.
Відповісти
Яке "важке поранення голови"?, коли лікар каже що хворий поступив із ознаками черепно мозкової травми, і поліція каже про крімінальне провадження за нанесення ЛЕГКИХ тілесних ушкоджень
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні