--> Розбили пістолетом голову і вкрали документи: на Волині напали на директора «Цуманської пущі». ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розбили пістолетом голову і вкрали документи: на Волині напали на директора «Цуманської пущі». ФОТО

5
1
Розбили пістолетом голову і вкрали документи: на Волині напали на директора «Цуманської пущі». ФОТО
Невідомі побили директора парку "Цуманська пуща" Ігоря Квача. Йому розбили голову пістолетом, побили і забрали якісь документи.

Напад трапився увечері 21 лютого, орієнтовно о 18:10, - пише Вглос.

В кабінет директора Національного природного парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача, увірвались двоє невідомих в масках зі зброєю та побили його.

Зі словами «ну що, допригався» злочинці пістолетом розбили голову та руками наносили удари чоловіку. Після чого вилучили якісь документи та зникли.

Ігор Квач викликав швидку та поліцію. Йому на голову наклали шви та надали необхідну допомогу.

У коментарі "Волинь24" директор підтвердив факт побиття. Наразі він перебуває у лікарні. Квач додав, що якраз напередодні їздив із журналістами в ліс по темі зубрів на території "Цуманської пущі".

Зазначимо, Ігоря Квача хочуть звільнити з посади директора через випадок із мертвим зубром.

Як повідомили у коментарі "Волинь24" правоохоронці, за фактом побиття Ігоря Квача поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.



Нагадаємо, у Звірівському лісництві, що у Ківерцівському районі на Волині, лісівники зафіксували хворого зубра . Тварина ледве ходила. Мала травмовану ногу.

Фахівці схилялись до думки, що це проста травма. Однак природоохоронці не відкидали, що вона може бути отримана від мисливської петлі або від кулі.

26 січня травмованого зубра таки знайшли. Фахівці "Цуманської пущі" та екологи натрапили на нього поблизу урочища "Німці".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Як у волинських лісах пораненого зубра шукали. ФОТОРЕПОРТАЖ"


Як зазначав раніше Ігор Квач, тварину постійно змушували підніматися, завдяки чому нарив на нозі у зубра прорвав. Йому стало легше. Зубр пішов у стадо.

Проте, як повідомляють лісівники, згодом його стан погіршився. У ніч на 9 лютого в лісі знайшли труп зубра.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «То не пастки, а живоловильні»: лісівники запросили журналістів в елітні мисливські угіддя"

Згодом, представники Державної екологічної інспекції у Волинській області зауважили, що Ігор Квач дав незаконну вказівку відрізати голову мертвій червонокнижній тварині.

Відтак, Волинська ОДА надіслала у Міністерство екології та природних ресурсів України лист з проханням розглянути питання щодо доцільності перебування на посаді директора Національного природного парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сирія, Нігерія,мозамбік...
Відповісти
Аби виключити можливість інформаційного вброса думаю журналістам слід взяти коментар ще й у поліції...
Відповісти
побили зі зброєю? чи відклали зброю в сторони, а потім побили?
Відповісти
Хтось мав намір оживити мертвого зубра?
Відповісти
Це жорстока помста обезголовленого зубра
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні