--> Монатік озвучив мультиплікаційного героя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Монатік озвучив мультиплікаційного героя

1
0
Монатік озвучив мультиплікаційного героя
Співак із Луцька Дмитро Монатік узяв участь у дубляжі нового українського мультфільму "Украдена принцеса: Руслан і Людмила". У стрічці він озвучив Голову.

Про це повідомляє Медіаняня.

«Було дуже цікаво втілитися саме в цю роль, яка є повною протилежністю мене самого, - поділився враженнями артист. - Голова, яку я озвучував, - один з найнеймовірніших мешканців Чарівної Країни. Старий, схильний до застуд через сидячий спосіб життя, він зовсім не любить живе спілкування, надаючи перевагу зомбованим чи померлим співрозмовникам. Я ж, навпаки, прихильник активного способу життя й не можу довго всидіти на одному місці. І найважливіше для мене - це живе спілкування з людьми. А нові експерименти - це певний виклик, і я з цікавістю підійшов до цього завдання», - прокоментував артист.

Головних героїв мультфільму - київську принцесу Милу і її коханого Руслана - озвучили солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофеєва і Позитив (Олексій Завгородній), Кота Ученого – Юрій Горбунов, друга Руслана Нестора – Сергій Притула, чарівника Фіна – лідер групи «ТНМК» Олег Михайлюта, його кохану Наїну – Маша Єфросиніна, київського князя Володимира, батька принцеси – Микола Боклан, охоронців князя – зірки «Сторожової Застави» Олег Волощенко і Роман Луцький, братів Чернігівських, які допомагають Русланові шукать Милу, – зірки «Дизель Студіо» Євген Гашенко, Єгор Крутоголов і Олександр Бережок, головного злодія чарівника Чорномора – актор Євген Малуха, троєщинських бандитів – боксер Олександр Усик і найсильніша людина світу Василь Вірастюк, ну а Голову - Дмитро Монатік.

І хоча у персонажа Монатіка у другому трейлері немає реплік, у ролику звучить один з найпопулярніших його треків:



Мультфільм «Украдена принцеса: Руслан і Людмила» створює анімаційна студія Animagrad за підтримки Держкіно (проект став одним з переможців 9-го пітчингу, сума державного фінансування становить близько 20% від загального бюджету у 95 млн грн).

Українська прем'єра мультика відбудеться уже 7 березня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо вони є представниками «дуже постраждавшої» обрізаної народності
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні