Підписка на порно: Netflix втрапив у секс-скандал

0
Підписка на порно: Netflix втрапив у секс-скандал
Сервіс Netflix зазнав нападок суспільства через сцену "низькосортного порно", яка порушила останнє табу на телебаченні, повністю ерегований пеніс шокував британських глядачів.

Про це повідомляє Daily Mail.

Глядачі були шоковані заключним епізодом 6-серійного серіалу "A Man In Full" ("Чоловік у повний зріст") від Netflix.

В екранізації бестселера Тома Вулфа 1998 року актор Том Пелфрі скидає простирадло після прийому віагри, стоячи перед своїм колегою Джеффом Деніелсом.

Зазначається, що це перший випадок, коли серіал на британському телебаченні порушив табу на "ерегований пеніс", і при цьому не було попереднього попередження про сцену з оголеним тілом.

Це стало приводом для занепокоєння з приводу регулювання потокових сервісів і побоювань, що діти можуть наразитися на ризик.

Оглядачка видання Spectator Мері Кіллен заявила:

"Я не хочу бачити візуальні сексуальні зображення, коли дивлюся драму. Їх і так занадто багато, і це зводить нас до того, що ми стаємо не кращими за тварин на скотному дворі".

Учасниця Gogglebox зазначила:

"Глядачів не можна змушувати дивитися порнографію. Ця тенденція закінчиться плачевно, тому що вона пригнічує, позбавляє загадковості і забирає частину чарівництва життя".

Письменниця Енн Аткінс, авторка програми "Думка дня" каже:

"Де тепер кордони, Netflix? Ерегований пеніс не тільки викликає огиду в багатьох нормальних глядачів, а й абсолютно не потрібен з художнього погляду: погляд вниз, піднята брова зробили б набагато більше".

Правила Ofcom не дозволяють британським мовникам показувати подібні сцени, але Netflix, чия європейська штаб-квартира розташована в Амстердамі, виходить за рамки Кодексу мовлення регулятора.

Член парламенту від партії Торі Александр Стаффорд заявив:

"Якщо Netflix подає подібне низькосортне порнографічне сміття, ми повинні якомога швидше надати Ofcom повний нагляд за продукцією цього гіганта потокового мовлення".

Кодекс мовлення Ofcom свідчить, що сцени сексу і оголеної натури мають бути показані після перерви і не повинні бути легко доступні дітям.

Інших чітких вказівок щодо оголеної натури немає, як немає і прямої заборони на зображення ерегованого пеніса - але через інші правила британські телекомпанії не наважуються його показувати.

Уряд планує ухвалити нове законодавство і запровадити кодекс, якого мають дотримуватися всі стримери, що працюють у Великій Британії. За порушення правил стримери можуть бути оштрафовані на суму до 250 тисяч фунтів стерлінгів або обмежені в правах.

Серіал супроводжується попередженням про "секс, мову, згадку сексу, сексуальні образи, деталі травми", але не має чіткого попередження про вміст, який виходить за рамки цього.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні