Помер український актор

0
1
Помер український актор
Помер актор, народний артист України Анатолій Решетніков.

“Пішов з життя патріарх вітчизняної сцени, народний артист України Анатолій Решетніков (1923 - 2018). Актор яскравої харизми, сильного темпераменту. Пам'ятаю його чудового Соріна в "Чайці", запам'ятались інші блискучі ролі його пізнього періоду на сцені Київського театру ім. Лесі Українки”, - написав журналіст Олег Вергеліс у Facebook. Про це повідомляє УНН.

Журналіст зазначив, що "останні роки в його особистому житті все було досить складно".

"...Він мешкав не у своїй столичній квартирі, а в Будинку ветеранів сцени під Києвом. Звідти і пішов в інший світ. Царство Небесне, вічна пам'ять..." - додав Вергеліс.

Довідково:

Анатолій Решетніков народився 22 червня 1923 року. У 1948-му закінчив Київський театральний інститут. Після завершення навчання почав працювати в Національному академічному театрі російської драми імені Лесі Українки.

Решетніков також знімався у фільмах і телеспектаклях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні