З луцького вокзалу буде їздити лише одна міська маршрутка

7
-12
З луцького вокзалу буде їздити лише одна міська маршрутка
Луцька маршрутка №4 не буде їздити з привокзальної площі.

Таке рішення прийняв виконком міськради. Тепер цей маршрут вирушатиме від торгового центру «Слон» через вулиці Кравчука, Воїнів-інтернаціоналістів, Соборності, проспекту Перемоги – далі до Вересневого вже звиклими лучанам вулицями, - повідомляє 12 канал.

Мешканці Привокзального мікрорайону незадоволені таким рішенням влади, адже їм залишили лише один маршрут – двійку.



«Канєшно потрібна. Однозначно потрібна. Мало того, що на дачі багато людей живе, там ще до села доїжджають і до одного і до другого. І до Проміня, і до Калини і до Лаврова... хто пішки йде. Четвєрка необхідна» – зазначив лучанин Михайло.

Влада стверджує, що четвірка з вокзалу була нерентабельною. Це підтверджують і водії.

«Звідси двойка забирає, від Проміня 9, 9а забирає. А маршрут такий, що... слабенько» – зазначив водій маршрутного таксі Віктор.

Рішенням луцького виконкому також буде ліквідовано два тролейбусні маршрути: № 6 «Залізничний вокзал-Вересневе» та № 4 б – «Залізничний вокзал – Вересневе». Вони теж нерентабельні.

Тепер до мікрорайону Вересневе їздитимуть тролейбуси № 4 та № 4-а, що раніше доїжджали лише до Львівської. З якого числа зміни набудуть чинності - повідомлять пізніше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а можна пройтися на перемоги. Привикли що до самого під'ізду.
Відповісти
Цей маршрут тут був вже років 20. Ніхто не просив робити новий. Для чого було прибирати те що було. Особисто я поки що роблю висновки на наступні вибори за кого голосувати а за кого ні.
Відповісти
І буде відправлятися один приміський дизель...
Відповісти
Не міська рада, а клоунада
Відповісти
Не клоунада. Кожному не догодиш. Догодити - треба під поріг присилати маршрутку.
Відповісти
ну чого ви чекали від зампівлітра пустоцвіта?
Відповісти
Я особисто живу в районі вокзалу. На ГПЗ їжджу частенько і чоловік працює в тому ж районі. Але надіятись, що прийшовши на зупинку, на протязі 15хв ти дочекаєшся маршрутку 4, це смішно. Вони їздили як хотіли. Навіть в час-рік, коли чоловік їхав на роботу, вона могла бути в один і той самий час, а могла і не бути. Тому ми і перестали на неї навіть виходити, а йдемо напряму на Перемоги. То як вона могла бути рентабельною, якщо на неї не можна було надіятись. І повірте, що багато хто її навіть не чекав, а добиралися іншими маршрутами, бо не раз чула на зупинці незадоволених такою безвідповідальністю, зі сторони водіїв, пасажирів. А тепер я принципово не буду сідати в ту саму 4-ку на Перемоги, раз я туди прийду, то там є чотири маршрути, які їздять на ГПЗ. І четвірка прилумалажприлумала наживатися їхніх пасажирах, тіпа яка різниця в яку маршрутку сідати, на це і надіються ті водії-хами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні