--> Влада Луцька хоче підняти ціну на проїзд у маршрутках. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Влада Луцька хоче підняти ціну на проїзд у маршрутках. ВІДЕО

12
-7
Влада Луцька хоче підняти ціну на проїзд у маршрутках. ВІДЕО
У Луцьку влада хоче підняти ціну на проїзд у маршрутних таксі.

Підвищення проїзду у луцьких маршрутках - на повістці дня. Попри те, що лучани масово скаржаться на водіїв та перевізників, депутати все одно вирішили підтримати перевізників. Вони прийняли програму економічного розвитку міста на наступних два роки, куди й включили розробку відповідного проекту-рішення.



Це означає, що спочатку цей проект потрапить на засідання виконкому, а якщо за нього проголосують - відповідне рішення винесуть на громадські обговорення. І цілком ймовірно, що на лютневій сесії остаточно закриють це питання, кажуть депутати.

Крім того, секретар ради каже, що й сам часто їздить на громадському транспорті, проте за програму - голосував, бо підвищення тарифу залежить не лише від бажання лучан, а й цін на паливно-мастильні матеріали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то нехай ставлять зразу 10-15 гривень,то буде ііздити сама влада,а перевізники позбудуться тих пасажирів які ще є!
Відповісти
Час вже ту владу на вихід! Всерівно всі в.о. і не легетимні, тому підписані ними документи не мають ваги і всі їх рішення можна оскаржувати у суді!
Відповісти
А чому мовчить радник Поліщук, який за рік виріс із власного пальта? Він же в груди себе бив на весні, що зменшить ціну проїзду. І що, Ігорьок, обі*рався вкотре. Манічка величі щодо посади мера шизофренічно ніяк не пройде. Клінічний випадок для медичного дослідження.
Відповісти
Зробіть як в Тернополі.
Відповісти
Маршрутники-це бидло,по любому вже всім дали на лапу,щоб підняли до 5
Відповісти
Яка влада? Що в Луцьку є влада? Може пустовіт, який за короткий термін "правління" зумів купити і машину і квартиру? А лучанам підняти цін на проїзд в маршрутках, які давно треба зняти з маршруту. Огидно і мерзотно...
Відповісти
Підняли ціни на квартирну плату лише для того, щоб працівники жкп (контора) підняли собі заробітну, яка в них і так немала. Роботи жкп ніякі не виконують, під'їзди та двори в жахливому стані. Щоб прибрала прибиральниця під'їзд треба писати листа в жкп. На що дивиться влада? Отримують хороші зарплати і займаються своїми справами. Скільки ще будете знущатися з народу? На все піднімаєте тарифи, депутати за це голосують, бо їздять на своїх машинах, живуть в особняках, тобто відокремлені від громади. Хто ж за вас проголосує? Ви ж працюєте для себе, а не для громади!!!
Відповісти
Плати бидло а не то на пана Роби и багато неговори
Відповісти
Потрібно зменшувати кількість маршруток і збільшувати кулькість тролейбусів!!!
Відповісти
підтримую. я за тролейбуси.
Відповісти
я за тролейбуси.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні