У ПортCity анонсували новорічний «забіг Миколаїв»

0
1
У ПортCity анонсували новорічний «забіг Миколаїв»
Сьогодні, 1 грудня, у ПортCity анонсували благодійну спортивну акцію.

Найбільший торгово-розважальний центр Волині спільно з виробником ковбас – компанією «Дмитрук» та спортивним клубом «Лучеськ» організовують забіг усіх бажаючих. Дистанція – проспект Соборності, від входу в ПортCity до перехрестя з проспектом Молоді й назад до входу в ПортCity.

«Це благодійна акція, кошти від якої підуть Навчально-реабілітаційному центру Луцької міськради (школа № 8, де вчаться діти з особливими потребами)» – зазначили організатори акції на сьогоднішній прес-конференції.

Також вони попросили лучан з розумінням поставитися до перекриття руху правою стороною пр. Соборності (якщо рухатися від ПортCity до пр. Молоді). Це робиться заради благодійної акції та популяризації спорту, бігу, рухливого способу життя. Перекриття відбудеться у неділю, 17 грудня, з 12.30 до 14.30 години.

Учасники забігу повинні заплатити невеличкий внесок: дорослі – 50 грн., діти – 5 грн. Вони підуть на благочинність та на призи переможцям. Приз за перше місце становить 1500 грн., друге – 1300, далі - 700, 600, 500 грн.

Реєстрація учасників проходить на офіційному сайті ПортCity, а в день змагань почнеться о 12.30 на місці старту.
Сам забіг стартує о 13.00 в неділю, 17 грудня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні