У Волинській обласній лікарні просять побудувати хірургічний корпус

0
-5
У Волинській обласній лікарні просять побудувати хірургічний корпус
Волинська обласна клінічна лікарня просить кошти на розробку проектно-кошторисної документації для проектування хірургічного корпусу із консультативною поліклінікою.

Про це йшлося 7 листопада під час засідання комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

«Ви знаєте, що сьогодні черги 2-3 дні стоять в операційних. Хворі не можуть попасти на операційний стіл. В обласній лікарні ніколи ліжка не простоюють. У рік ми робимо понад 15 тисяч операцій, тобто 55 операцій в день», - зазначив головний лікар Іван Сидор.

Він зауважив, що звертався з проханням звести хірургічний корпус до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Однак очільник Волині сказав, що роботи не можуть розпочати без проектно-кошторисної документації.

Начальник управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк попросив перенести питання, адже обласна лікарня буде надавати частину послуг госпітальному округу і треба «вивчити ситуацію». Планують, що приблизна вартість будівництва складе 50 мільйонів гривень.

«Я не думаю, що у бюджеті є 50 мільйонів. Ви бачите, якими потугами дається перинатальний центр. Можливо, до цього питання ми повернемося, коли запрацюють госпітальні округи», - підтримав пропозицію депутат Олександр Зінчук.

Члени комісії вирішили повернутися до розгляду питання у січні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні