Що думає майбутній очільник Волинської обласної лікарні про страхову медицину

1
7
Що думає майбутній очільник Волинської обласної лікарні про страхову медицину
Переможець конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Сергій Пісачук стверджує, що в лікарні потрібно ще дуже багато зробити, щоб «дати можливість людям нормально отримувати допомогу».

Про це Сергій Пісачук сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» одразу після завершення конкурсу.

Нагадаємо, Сергій Пісачук став переможцем конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня». Затвердити результати конкурсу і призначити переможця на посаду ще має сесія Волинської обласної ради.

На запитання кореспондента «Волинь24», чи можна вже його привітати, Сергій Пісачук зазначив, що він хотів стати керівником лікарні, але попереду тепер багато роботи.

«Чесно кажучи, я не знаю, чи можна вже аж так вітати. Роботи попереду дуже багато. Я хотів цього, але тепер, коли відбувся конкурс, думаю, скільки треба всього зробити, щоб все-таки дати можливість людям нормально отримувати допомогу», – сказав Сергій Пісачук.

Нагадаємо, у липні 2019 року Сергій Пісачук балотувався кандидатом у народні депутати України від партії «Слуга народу» у виборчому окрузі №22 (Луцьк).

Перед виборами він критикував тодішню тимчасову очільницю Міністерства охорони здоров’я Уляну Супрун. «Я розумію, що міністр приїхала з іншої країни і не розуміє українських реалій, тому Україною повинні керувати українці», – говорив Пісачук.

Водночас, за словами Сергія Пісачука, незважаючи на деяку некомпетентність, Уляна Супрун все ж почала правильні кроки, які треба продовжувати: вона почала війну із тендерною мафією і стала закуповувати ліки за відкритими схемами.

«Я хотів би, щоб на селі люди отримували таку ж медичну допомогу, як і в місті. Я за швидкий перехід до страхової медицини. Ми одна з останніх пострадянських країн, яка не має страхової медицини», – говорив Сергій Пісачук у липні цього року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чим багатий новий керівник Волинської обласної лікарні
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще "телятко" ненародилось, а ГОСПОДАР гроші рахує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні