РФ накопичує та перекидає сили у напрямку українського міста

0
РФ накопичує та перекидає сили у напрямку українського міста
Заступник командира 3 окремої штурмової бригади Максим Жорін висловив переконання, що росіяни не зможуть взяти Харків. Також він припустив, що скоріш за все, взяття міста і не стоїть на сьогоднішній день на меті у РФ.

Про це пише УНІАН.

"Посилення тиску буде - бачимо з даних розвідки. Але це все одно більше схоже на задачу по розтягуванню наших ресурсів, ослабленню сил на інших напрямках та зменшенню наших резервів", - написав військовий.

За його словами, у напрямку Сум відбувається накопичення та перекидання сил ворога.

"Поки що кількість говорить про аналогічну задачу - відтягування сил української армії. Ну а коли говорять про кадирівців, то це взагалі на якийсь несерйозний лад налаштовує. Хоча в цілому ситуація на фронті досить складна, і легше найближчим часом точно не буде - навпаки, попереду важке літо з важкими боями", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні