Майор ЗСУ зробив тривожний прогноз: що сталося

0
Майор ЗСУ зробив тривожний прогноз: що сталося
Заступник командира 3-ї штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін прокоментував ситуацію з приводу виходу підрозділів Збройних сил України з Авдіївки Донецької області.

Про це пише Главред.

"На той момент, коли ми прибули вже безпосередньо сюди, то тоді вже було зрозуміло і очевидно, що сили, м'яко кажучи, зовсім не рівні, що оборона цього міста буде дуже складним і нереальним процесом", - наголосив він.

Військовий каже, що тих сил, які ворог накопичив і задіяв на місці прориву в Авдіївці, насправді вистачило б для того, щоб узяти не тільки Авдіївку, а ще кілька населених пунктів

Співрозмовник також дав прогноз щодо того, чи здатні російські окупанти на подальше просування.

"Я вважаю, що на даний момент у ворога ще є достатньо сил для того, щоб намагатися просуватися далі. Наразі і нам, і іншим підрозділам визначено рубежі оборони і виконання бойових завдань навколо населеного пункту Авдіївка. І ми це робимо, і з повним усвідомленням того, що в самому місті на даний момент залишається достатньо сил для того, щоб намагатися просуватися далі. І думаю, що ворог це і буде робити", - додав Жорін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні