На заході України п'яний пасажир побив водія автобуса до втрати свідомості

0
На заході України п'яний пасажир побив водія автобуса до втрати свідомості
У Тернополі п'яний пасажир побив до втрати свідомості водія автобуса. Чоловік обурився через те, що транспорт став на перерву. Він кілька разів вдарив кулаком в голову працівника комунального підприємства «Тернопільелектротранс». Із заявою про побиття водія громадського транспорту вже звернулися в поліцію, правоохоронці розшукують хулігана.

Про це пише ZAXID.NET з посиланням на місцеві ЗМІ.

Подія трапилася 20 травня в обідню пору на «Східному» масиві. Автобус зробив зупинку на перерву на вул. Лесі Українки, в цей час всі пасажири повинні вийти з транспорту і пересісти на інший. П’яний чоловік, який також їхав в цьому автобусі, не захотів виходити, на що йому водій зробив зауваження. Хуліган підійшов до працівника комунального підприємства і почав бити його.

На відео видно, як чоловік кілька разів кулаком б’є водія в голову. Від ударів водій без свідомості падає на кермо і так лежить кілька секунд, а потім встає.

В поліції ZAXID.NET повідомили, що вже розшукують хулігана. Чоловіка за побиття водія автобуса буде притягнуто до кримінальної відповідальності. В міському управлінні поліції цю подію внесли в ЄРДР за ч. 1 ст. 296 КК України. Чоловіку загрожує штраф до 34 тис. грн або апробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні