Чому в Україні є проблеми з ротацією військових

0
Чому в Україні є проблеми з ротацією військових
В Україні армія налічує понад один мільйон людей. Частина із них залучена у війні, яку розв’язала РФ проти України. Проте далеко не всі наші військові пішли на ротацію.

Про це в ефірі телемарафону повідомив нардеп Олександр Федієнко, пише ТСН.

“Так, це питання, яке постійно на слуху. Але давайте почнемо з того, що ви сказали про ротацію. Я завжди казав і кажу, що наша армія, яка каже вище військове керівництво, налічує понад 1 млн. Я не кажу, що весь 1 млн знаходиться постійно на лінії бойового зіткнення. Але для мене незрозуміло, чому навіть з урахуванням цієї чисельності ми не можемо зробити ротацію для тих, хто вже рік чи два на лінії бойового зіткнення. Тут, на мій погляд, є деяке недопрацювання вищого військового керівництва”, - наголосив нардеп.

За його словами, демобілізацію зробити зараз неможливо.

“Це не АТО, це реальна війна. Зробити демобілізацію фізично неможливо, а ротацію - так. Її треба робити, нашим військовим треба давати відпочивати”, - підкреслив Федієнко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні