Як вибрати конвектор*

0

Кожен з нас бажає забезпечити своє житло ефективним обігрівом, але щоб витрати були мінімальними. Якщо ви ще не визначилися з вибором теплового обладнання, тоді можна звернути увагу на конвектори. Це безпечні, дуже надійні та прості в експлуатації прилади.

Конвектори вже давно зарекомендували себе як довговічні та ефективні пристрої для підтримки у будинку тепла. Особливо це актуально у період міжсезоння, коли на вулиці досить холодно, а опалення не працює. Сьогодні на ринку представлено чимало різноманітних моделей конвекторів, що відрізняються принципом встановлення та технологією подачі тепла.

Внутршньопідлогові конвектори

Найестетичнішими і найкомфортнішими приладами опалення в наш час по праву вважаються внутрішньопідлогові конвектори в Луцьку. Завдяки унікальній конструкції теплообмінника такі прилади вбудовуються у спеціально підготовлене місце підлоги, за рахунок чого вони не закривають вигляд із вікон та дозволяють втілювати будь-які дизайнерські рішення.

Від довжини та ширини безпосередньо залежить його потужність. І іноді для опалювання великих приміщень потужностей звичайних внутрішньопідлогових конвекторів не вистачає. Для вирішення цієї проблеми було створено внутрішньопідлогові конвектори з тангенціальними вентиляторами, що дозволяють збільшити потужність приладу в кілька разів. Внутрішньопідлоговий конвектор можна накрити декоративними ґратами, які можуть бути як алюмінієві, так і з різних порід деревини.

Цокольні конвектори

Цокольні конвектори – це опалювальні пристрої, які монтуються в нижній частині стін і забезпечують рівномірний обігрів приміщень. Вони можуть працювати як на електриці, так і на гарячій воді, і є ефективним способом опалення. Придбати цокольні конвектори в Луцьку можна за посиланням. Вони бувають:


  • Електричні:

  • Електричні цокольні конвектори підключаються до електромережі і використовують нагрівальні елементи для обігріву повітря. Переваги: легкість встановлення, незалежність від центральної системи опалення.


  • Водяні:

  • Водяні цокольні конвектори підключаються до системи центрального опалення, використовуючи гарячу воду для обігріву повітря. Переваги: економічність у використанні, особливо якщо вже є система центрального опалення.

    Якщо вам складно визначитись із типом приладу, який хочете придбати, то завжди можна довіритися долі. Як саме? Ви можете скористатися рандомайзером, який видасть вам число навмання, що спростить прийняття рішення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні