Як отримати вакцину від грипу у Луцьку

2
-2
Як отримати вакцину від грипу у Луцьку
У листопаді в Луцьку очікують надходження французької вакцини від грипу.

Про це йшлося у вівторок, 31 жовтня, під час оперативної наради у Луцькраді.

Начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук зауважив, що у цьому епідсезоні на Волині циркулюватимуть три штами вірусів: Мічіган, Гонконг і Брізбен. Через те, що населення не робить щеплень, прогнозується зростання кількості хворих на 14 % через відсутність імунітету до вірусів.

«Щеплення – важливий засіб профілактики від грипу. Французькі вакцини очікуються у листопаді на «Волиньфармпостач». Вони вже пройшли необхідні перевірки. Її орієнтовна вартість 186 гривень», - розповів Микола Якимчук.

Він повідомив, що вакцина для щеплень від грипу не є обов’язковою, її можна купити за власні кошти, або ж за гроші роботодавців.

«Частина роботодавців вже звернулася з цим проханням і купила вакцину південнокорейського виробника», - зазначив чиновник.

Французьку вакцину можна буде придбати у аптеках на проспекті Волі, 3, вул. Львівська, 61, Конякіна, 14, Рівненська, 105, Лесі Українки, 65.

Загалом у Луцьку на грип та застуду з початку року захворіли 7685 осіб, із них 64 % - діти до 17- ти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
очєрєдной развадняк на 200 грн. який там грип? шо за фуфло? давайте ще всі знову ватно-марлеві повязки закупимо. Люди, не ведіться!
Відповісти
В чому сенс витрат на вакцинацію, якщо ти все одно хворієш і витрачаєшс яна ліки??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні