По Луцьку будуть кататись розмальовані тролейбуси

6
3
По Луцьку будуть кататись розмальовані тролейбуси
У Луцьку будуть їздити розмальовані тролейбуси.

Проект "Тролейбуси "Життя" створила організація "Magic Art Group" спільно з мережею маркетів "Сім23" та Луцьким підприємством електротранспорту, - пише ВолиньPost.

"Ми зробили ескіз з рослинами та комахами Волинської області, які знаходяться на межі вимирання і занесені до Червоної Книги України.

Проблема екологічної ситуації в світі все більше стає актуальною, ми вже не можемо ігнорувати зміни в природі, які відбуваються навколо нас. В результаті цього ми втрачаємо ціли види флори та фауни. Тому робота такого типу нагадає всім, що ми маємо турбуватись та берегти світ, який нас оточує", - кажуть ініціатори проекту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора Луцьк прикрасити тролейбусами і велодоріжками.
Відповісти
Тролейбуси - так, але "лісапєди" трошки дістали... Вони - "лісапедісти", також повинні поважати інших учасників дорожнього руху,чи не так?
Відповісти
не лазь по веложоріжках і буде тобі щастя
Відповісти
В Луцьку нема велодоріжок. Частина тротуару, відмічена повздовж червоною лінією, не стає велодоріжкою. Дивно, як в нас ще тротуари лініями по краях траси не відмічають.
Відповісти
Нехай - 3,41си не їздять по автомобільним дорогам, і буде - на пару жмурів менше.
Відповісти
"Цифри" - переплутав, але зміст залишився
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні