У Луцьку відремонтували жіночу консультацію

3
7
У Луцьку відремонтували жіночу консультацію
У Луцьку відкрили приміщення жіночої консультації після тривалого капітального ремонту.

На другому поверсі жіночої консультації «Луцький клінічний пологовий будинок» замінили комунікації, зокрема водопостачання, систему опалення, освітлення та зробили ремонт, - пише ВолиньPost.

Нагадаємо, на капітальний ремонт жіночої консультації було виділено 1,5 мільйона гривень.

У найближчий часі планують відремонтувати й перший поверх жіночої консультації, адже четвертий та третій уже оновили. Ремонті роботи в жіночій консультації розпочалися ще у 2015.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а черги вони теж відремонтвали?
Відповісти
та от вагітніти нарід ніяк не перестане)
Відповісти
З чергами там біда. Найгірше те, що лікарі самі й підтримують цей безлад. Вони приймають жінок поза чергою. А тих, хто заходить за порядком черги, - виставляють з кабінету і кажуть: "вийдіть за двері, бо тут жінка зайшла". А жінок поза чергою приймають. Доводиться просидіти по 3 години і за цей час заходить лиш 3-4 тих, хто в черзі. А всі решта заскакують просто так. Коли лікарі перестануть це підтримувати? Толку з тих ремонтів, якщо там систему і ставлення лікарів до пацієнтів змінювати треба. І окремо звернення до лікарів: шановні лікарі, майте совість, приймайте пацієнтів згідно з чергою, а не виставляйте їх за двері.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні