«Нерозуміння медичної реформи – основа причина її критики», - головний медик Ратнівщини

1
1
«Нерозуміння медичної реформи – основа причина її критики», - головний медик Ратнівщини
Депутат Волинської облради та головний лікар Ратнівської центральної лікарні Михайло Бегаль заявив, що у медичній реформі немає чіткості у тому, що ж треба робити.

Про це він заявив 29 вересня під час прямого ефіру ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», - пише Конкурент.

"Не можна сказати що всі є противники реформи, а в цьому питанні основний чинник криється в її нерозумінні. Адже немає чіткості у тому визначенні і того, що потрібно робити", - каже він.

Медик має бути зацікавлений у тому, щоб пацієнт до нього прийшов, зазначає Бегаль. Відповідно цьому і має виплачуватися зарплата лікареві, а не так, коли медики отримували ставку стабільно, незалежно від того, є в них пацієнти чи немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут напрошується логічний висновок -що не робиться, то все на гірше. Уже з дільничих лікарів зробили сімейних. Треба тобі до хірурга, йди до сімейного, щоб дав направлення, сиди на одну чергу більше, незручно, глупо. Так само, мені здається, буде й тепер. Зроблять реформу, а потім будуть чухмарити голову, що ж наробили. Хоча ні, ті, що ратують за реформу, далекі від того, щоб потім відчути її наслідки, вони ж не лікуються разом з простими людьми.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні