--> Депутат міськради розповіла, чому Луцьк отримав лише одне авто для сімейних лікарів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Депутат міськради розповіла, чому Луцьк отримав лише одне авто для сімейних лікарів

0
10
Депутат міськради розповіла, чому Луцьк отримав лише одне авто для сімейних лікарів
Через недосконале планування «так званої «влади» Луцьк недоотримує автомобілі для сімейних лікарів.

Таку думку висловила депутат Луцької міської ради Алла Надточій на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Депутат розповіла, що у рамках субпроекту «Вдосконалення допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі в людей» Волинська область придбала 23 автомобілі марки «Peugeot 301» для поліпшення роботи лікарів загальної практики – сімейних лікарів.

Алла Надточій пише: «Так, це перша велика партія автомобілів за останні десять років, яка буде слугувати для реалізації медичної реформи. Ми маємо зрозуміти, що зміни в охороні здоров’я реальні. Автомобілі для сімейних лікарів – це в першу чергу заслуга субпроекту Світового банку. Ця кількість, звичайно, повністю не покриває потребу області і не задовольняє потреби поліклінік нашого міста. Адже Луцьк отримав лише одне авто при населенні 216,5 тис., тоді як місто Ковель при населенні 63 тисячі отримав 3 авто, чи, приміром, Камінь-Каширський 2 авто при населені 12 тисяч. Також інші райони: хто по два, а хто по одному.

«Я неприємно здивована», – зазначає авторка допису. Вона запитує: «Чому на обласний центр з населенням більш ніж 216 тисяч лише одне авто?»

Алла Надточій наводить свою версію того, чому так трапилося.

«Це проблема в першу чергу планування роботи або її відсутності в Луцькій міській раді, адже кошти на співфінансування субпроекту Світового банку то передбачались, то ні. От і маємо результат: обласне керівництво не сприймає так званої «влади» Луцька. Як наслідок, місто недоотримує автомобілі для сімейних лікарів. Це черговий приклад того, що потрібно працювати системно і бути в партнерських відносинах з обома гілками обласної влади», – вважає депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні